Kılıçdaroğlu'ndan çocuğa utandıran kaset sorusu

Kılıçdaroğlu'ndan çocuğa utandıran kaset sorusu
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rize ziyareti öncesi Bayburt'ta 8 yaşındaki çocuğa öyle bir şey sordu ki çocuk utancından kaçtı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bayburt ziyareti sırasında 8. sınıf öğrencisi bir çocuğa öyle bir soru sordu ki çocuk utancından kaçtı.

Girdiği oto tamircisinde esnaflarla bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen ilköğretim 8. sınıf öğrencisi Burak Dursun ile ilginç bir diyalog yaşadı.

Burak isminin anlamını soran Kılıçdaroğlu, öğrenciden ''bilirem'' cevabını alınca tebessüm etti. Burak'a kız arkadaşının olup olmadığını soran ve ''çok'' yanıtını alan Kılıçdaroğlu, bu sefer de ''Sen çapkın bir erkeksin o zaman. Dikkatli ol kasetin çıkmasın sonra'' dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu sorusuna utanarak ''kasetim çıkmaz'' cevabını veren çocuk daha sonra Kılıçdaroğlu'nun kucağından inerek kaçtı.

Ziyaretlerini şehir meydanında kurulan bir kermeste sürdüren Kılıçdaroğlu, saçı uzun bir genci görünce şaşkınlık yaşadı. Kılıçdaroğlu, ''Bende de böyle saç olsa şekil vereceğim, ama o zaman Recep Bey kızabilir bana'' dedi.