Kılıçdaroğlu'ndan Trabzon’da şehit polis ailesine taziye

Kılıçdaroğlu'ndan Trabzon’da şehit polis ailesine taziye
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün akşam Trabzon’a gelerek İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün akşam Trabzon’a gelerek İstanbul Sultanahmet’te geçtiğimiz hafta gerçekleşen bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

kilicdaroglundan-trabzon’da-sehit-polis-kenan-kumasin-ailesine-taziye-1.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün akşam Ankara’dan havayolu ile Trabzon’a geldi. Trabzon Havalimanı’nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve partiler tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, ardından beraberindekilerle Bahçecik mahallesine geçerek İstanbul Sultanahmet’te bombalı terör saldırısı sonucu şehit olan Kenan Kumaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Basın mensuplarının alınmadığı ziyaret sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu, geceyi geçirmek üzere Zorlu Grand Otel’e hareket etti. Baba Ahmet Kumaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, içeride Kuran-ı Kerim okunduğunu ve dua edildiğini belirtti.

kilicdaroglundan-trabzon’da-sehit-polis-kenan-kumasin-ailesine-taziye-2.jpg

Kılıçdaroğlu, yarın sabah saat 06.00’da Trabzon Balıkçılar ve Sebze Hali’ni ziyaret ederek, hal esnafıyla görüş alışverişinde bulunacak. Ardından saat 10.00’da Zorlu Grand Otel’de çevre sorunları ve çözüm önerileri konulu “Geleceği Birlikte Kuruyoruz” çalışma toplantısına katılacak olan Kılıçdaroğlu, saat 14.30’da ise “Işıklar Sönmesin, Geleceğimiz Yanmasın” ‘Temiz enerji’ panelinde görüşlerini açıklayacak. Kılıçdaroğlu, saat 17.45’te Trabzon’dan havayolu ile Ankara’ya dönecek.

kilicdaroglundan-trabzon’da-sehit-polis-kenan-kumasin-ailesine-taziye-4.jpg

kilicdaroglundan-trabzon’da-sehit-polis-kenan-kumasin-ailesine-taziye-5.jpg

kilicdaroglundan-trabzon’da-sehit-polis-kenan-kumasin-ailesine-taziye-3.jpg