Kilosu 25 Tl’den Satılan İstavriti Almak İçin Tezgah Önünde Kuyruğa Girdiler

Kilosu 25 Tl’den Satılan İstavriti Almak İçin Tezgah Önünde Kuyruğa Girdiler
Rize'nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL'ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu.

Rize'nin Pazar ilçesinde bir balıkçı kilogram fiyatı 75 TL'den başlayan istavritin fiyatını kampanya yaparak 25 TL'ye indirdi. Ramazan ayına özel olarak "Yesin millet" diyerek fiyatta indirime giden satıcının tezgahında uzun kuyruklar oluştu. Balıkçı esnafının "Denizin kuru fasulyesi" diye bağırarak sattığı istavritlerin fiyatı ucuz bulan vatandaşlar alabilmek için birbiriyle yarıştı. 600 kilogramı bulan 40 kasa balık kısa sürede tükendi.

Ramazan ayına özel kampanya yaptıklarını ve tüketicilerinde rağbet gösterdiğini dile getiren balıkçı esnafı Turgay Şimşek "Ramazan dolayısıyla böyle bir kampanya yaptık ve 40 kasa balık 40 dakika içerisinde tükendi. Daha önce kilosu 75 liraydı, 25 TL'ye düşürdük ve hemen tükendi. Vatandaşımıza afiyet olsun" ifadelerini kullandı.

rizenin-pazar-ilcesinde-istavritin-kilosu-25-tlye-dusunce-tezgahta-kuyruk-olustu-1.jpg

rizenin-pazar-ilcesinde-istavritin-kilosu-25-tlye-dusunce-tezgahta-kuyruk-olustu-2.jpg

rizenin-pazar-ilcesinde-istavritin-kilosu-25-tlye-dusunce-tezgahta-kuyruk-olustu-3.jpg

rizenin-pazar-ilcesinde-istavritin-kilosu-25-tlye-dusunce-tezgahta-kuyruk-olustu-4.jpg

rizenin-pazar-ilcesinde-istavritin-kilosu-25-tlye-dusunce-tezgahta-kuyruk-olustu-5.jpg

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum