Kimisi Yağmura Denizde Yakalandı: Kimisi Selfie Çekti

Kimisi Yağmura Denizde Yakalandı: Kimisi Selfie Çekti
İstanbul'da beklenen yağış etkisini gösterirken, Üsküdar'da olası su taşkınlarına karşı rögar kapakları açık bırakıldı.

İstanbul'da beklenen yağış etkisini gösterirken, Üsküdar'da olası su taşkınlarına karşı rögar kapakları açık bırakıldı. Yağmura denize girerken yakalanan vatandaşlar çocuk parkına sığınırken, Taksim'de selfie çeken bazı vatandaşlar ise yağmurun tadını çıkardı.

İstanbul'da beklenen sağanak yağış etkili olmaya başladı. Üsküdar'da da etkili olan yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ıslanmamak için hızlı adımlarla yürüdü. Yağmurdan korunmak için şemsiyelerini açan bazı vatandaşların rüzgarın etkisiyle zor anlar yaşadığı görüldü. Bazı vatandaşlar da yağmurdan korunmak için satıcılardan şemsiye aldı.

Yağmur öncesi tedbirlerini alan belediye ekipleri, meydandaki rögar kapaklarını açık bıraktı. Ekipler, kanalizasyondan borularla su çekerek, meydana gelebilecek su taşkınlarına karşı önlem aldı.

TAKSİM'DE SELFİE ÇEKEREK YAĞMURUN TADINI ÇIKARDILAR

İstanbul'da dün uyarısı yapılan yağmur, Taksim'de de etkili oldu. Vatandaşlardan bazıları yağmurdan kaçarak binaların altına sığınırken, bazıları da selfie çekerek yağmurun tadını çıkardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından dün uyarısı yapılan yağış, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde kendini gösterdi. Taksim'de etkili olan yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar binaların altına sığınırken, bazıları da yağan yağmura aldırış etmeden selfie çekerek yağmurun tadını çıkardı. Yağmurun gün içinde etkisini arttırarak devam etmesi bekleniyor.

YAĞMURA YAKALANAN VATANDAŞLAR ÇOCUK PARKINA SIĞINDI

İstanbul'da etkili olmayan yağmura denize girerken yakalanan vatandaşlar çocuk parkına sığındı. Vatandaşlar apar topar üstlerini giyinirken yıldırımın çarpma anı ise kameralara yansıdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul genelinde sağanak yağış uyarısının ardından beklenen yağış etkili olmaya başladı. Yağmur için yapılan uyarılara rağmen Florya Menekşe Sahili'nde denize giren vatandaşlar yağmurun aniden başlamasıyla zor anlar yaşadı. Eşyalarını toplayarak bastıran yağmurdan kaçan vatandaşlar bir çocuk parkına sığınarak burada kıyafetlerini giymeye çalıştı. Vatandaşların bu durumu ilginç görüntülere yol açtı. Öte yandan yağmur nedeniyle zaman zaman gök gürültüsü ve yıldırım çarpmaları da meydana geldi. Meydana gelen yıldırım çarpması kameralara yansıdı.

(Metin Başar -Harun Basat -İsmail Coşkun/İHA)

Kimisi Yağmura Denizde Yakalandı: Kimisi Selfie Çekti

Kimisi Yağmura Denizde Yakalandı: Kimisi Selfie Çekti

Kimisi Yağmura Denizde Yakalandı: Kimisi Selfie Çekti

Kimisi Yağmura Denizde Yakalandı: Kimisi Selfie Çekti

Kaynak:IHA