Kızılay 2.El Yardım Topluyor

Kızılay 2.El Yardım Topluyor
Kızılay Rize Şube Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş, ihtiyaç sahibi insanlara verilmek üzere ikinci el eşya bağışı kabul ettiklerini söyledi.

Kızılay Rize Şube Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş, yaptığı açıklamada, Kızılay olarak ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Bu kapsamda ilde giysi evi oluşturarak ihtiyaç sahiplerine açtıklarını ifade eden Gezmiş, ''İhtiyacı olan aileleri randevu usulü ile giysi evine davet ediyoruz. Böylece o anda giysi evinde onlardan başkası olmuyor. Böylece kimseyi incitmeden gerekli bağış yapılmış oluyor'' dedi.

Giysi evinin dışında yine ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere ikinci el eşya bağışı da kabul ettiklerini bildiren Gezmiş, ''Vatandaşlarımızdan çok fazla kullanılmış olmayan, amacına uygun düşecek ikinci el eşyaları da kabul ediyoruz. Bu vatandaşlarımız bağış yapacakları oturma grubu, beyaz eşya gibi ikinci el eşyaları olduğunu bize bildirirlerse biz eşyayı bildirecekleri adresten alabiliriz. Daha sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız'' diye konuştu.