Kızıltepe Özcan Yıldız AİHL’de ödül töreni

Kızıltepe Özcan Yıldız AİHL’de ödül töreni
Bu sene proje okulu olarak seçilen ve başarılarıyla adını sıkça duyuran Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ödül töreni düzenlendi.

Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı boyunca düzenlenen etkinlik ve yarışmalarda dereceye giren ortaokul ve lise kısmında eğitim gören öğrencilere ödülleri verildi.

Okulu başarıyla temsil eden öğrencilere yönelik düzenlenen ödül töreni için bir araya geldiklerini söyleyen okul Müdürü Tarık Yılmaz, şunları söyledi: “Bugün eylül ayı itibariyle başladığımız 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı boyunca okul içinde, sınıf içinde, sınıflar arası, ilçe içinde, il içinde ve farklı okullarla beraber yaptığımız etkinlikler ve yarışmalar sonucunda başarı elde ederek okulumuzu temsil eden öğrencilerimize yönelik bir ödül törenimiz olacak. Sene başından itibaren beri okulumuzu temsil eden arkadaşlarınız oldu. Hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah gelecek sene bu tür yarışmalarımız devam edecek.”

Programda Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören 50 öğrenciye başarı belgesi ve farklı ödüller verildi.

kiziltepe-ozcan-yildiz-aihl’de-odul-toreni-1.jpgkiziltepe-ozcan-yildiz-aihl’de-odul-toreni-2.jpg