Kızlardan Rize'ye Mesaj: Siz Bizim...

Kızlardan Rize'ye Mesaj: Siz Bizim...
Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde Rize'yi başarıyla temsil etmek isteyen ve şu ana kadar oynanan karşılaşmada bunu başaran Ardeşen GSK'da Kaptan İlke ile Pivot Neslihan'dan taraftara mesaj var.

Ardeşen GSK’nın Kaptanı İlke Şen ve Pivot Neslihan, taraftara mesaj göndererek “Siz Bizim Yedek Bankımız, Nefessiz Kaldığımız Anlardaki Nefesimizsiniz!” dedi.

Ardeşen GSK'nın Romanya’nın Universitatea Neptun Constanta takımından kadrosuna kattığı İlke Şen ve Süper Ligde uzun yıllar oynayan Pivot Neslihan Yakupoğlu, Lig’de oynanan 2 karşılaşma ile Türkiye Kupasında oynanan 1 karşılaşmada attıkları toplam 24 gol ile takımı başarıya taşırken taraftarın da gözdesi oldular.

Maç boyunca taraftarın ağzından “ArdeŞEN, İlke ŞEN” sloganıyla desteklenen başarılı oyuncu, “Ardeşen ve İlke Şen güzel bir uyum oldu. Bu sloganı taraftarımızın ağzından duyunca inanılmaz derecede mutluluk yaşıyorum. Taraftarımız bu sevgisi ile bizi onurlandırıyor.” dedi.

Bu Taraftar Bizim Yedek Bankımız!

Uzun yıllar hentbolcu olmasına rağmen böylesine taraftar desteği ile ilk defa karşılaştığını sözlerine ekleyen Şen, “Taraftarımız şunu çok iyi bilsin ki onlar bizim yedek bankımız. Bizi ateşleyen onlar. Nefesimizin bittiği anda, onların destekleriyle tekrar ayağa kalkabiliyoruz. Ben takımımız olarak onlara gönülden teşekkür ediyor ve bu desteklerini kesmemelerini istiyorum.” dedi.

Bu Taraftarla Çok Mutluyum!

Kendisinin Kastamonulu olduğunu ve geçmişte burada ve farklı kulüplerde yıllardır hentbol oynadığını anımsatan Neslihan Yakupoğlu ise, “Ardeşen taraftarı çok farklı. Bu taraftar oyunu çok iyi ateşliyor ve bu olay bizi sahada mutlu ediyor. Yani taraftar bizimle birlikte üzülüyor, bizimle birlikte seviniyor. Bu yapı da bizi çok iyi motive ediyor. Taraftarımızdan özel ricam ne olur bu desteklerini kesmesinler. Önümüzde çok daha güzel maçlar olacak ve bu maçlarda da mutlaka destekelrini bekliyoruz.” dedi.