KOBİ'lere 100 Milyon TL'lik Bütçe

KOBİ'lere 100 Milyon TL'lik Bütçe
KOBİADAM Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri tarafından önemli duyuru...

Kobi Proje Uzmanı Engin Karaca, yaptığı açıklamada, KOBİ’lerin Yönetim Becerilerinin ve Kurumsal Yetkinliklerinin Geliştirilmesi ve KOBİ’lerin Markaya Yönlendirilmesi konu başlıklarında projelerin KOSGEB tarafından desteklendiğini ifade ederek, “Edindiğimiz bilgiler neticesinde 100 milyon TL'lik bütçeli destek programında Rize ili destek kapsamı olarak 4. bölgede yer almaktadır. Bu durum bize ilimizde bulunan KOBİ'lerin %60 oranında destek programından faydalanabileceğini göstermektedir. Örneklendirmek gerekirse, ilimizde bir KOBİ 'nin 250.000 TL'lik bir proje hazırladığını varsayalım 150.000 TL'lik kısmını hibe olarak alabileceklerdir." dedi.

KOBİ'lerin kurumsallaşma ve markalaşma hususunda böylesine önemli bir destek programından yararlanmaları gerektiğini kaydeden Karaca, “Kobi Proje Destek programı çağrı esaslıdır, son başvuru tarihi 20 Mart 2015'tir. Kobi'lerimizin son başvuru tarihinden önce projelerini eksiksiz bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir." şeklinde konuştu.

Konu hakkında bilgi almak veya proje hazırlatmak isteyenler KOBİADAM Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Proje uzmanı Engin Karaca ile 0530 275 70 06 numaralı telefonla veya [email protected] e mail adresi ile www.kobiadam.org  ‘dan iletişim kurabilir.