Kocaelispor Demirbakan'la yolları ayırdı

Kocaelispor Demirbakan'la yolları ayırdı
Bank Asya 1.Lig'deki son 3 haftasını geçirecek olan Kocaelispor, teknik direktör Coşkun Demirbakan ile yollarını ayırdı.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden ve küme düşmesi kesinleşen Kocaelispor, teknik direktör Coşkun Demirbakan ile yollarını ayırdı.

Kocaelispor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan'ın bazı anlaşmazlıklar sonrası yasal haklarını aramak için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurması ile Kocaelispor Kulübü'ne gelen yazı sonrasında Kocaelispor yönetimi, Coşkun Demirbakan ile yolları ayırma kararı aldı.

Tecrübeli çalıştırıcı karar sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ''Karşılıklı olarak anlaştık. Geldiğimde şartları biliyordum. Şartlar oluşmadığı için Kocaelispor'un başarısızlığı ortaya çıktı. Gaziantep Belediyespor maçında Bank Asya 1.Lig'e havlu attığımız ortaya çıktı. Gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başlamıştık. Yönetimle karşılıklı olarak anlaşarak ayrılıyorum.''

Coşkun Demirbakan'ın görevine son verilmesinin ardından Kocaelispor'da son 3 haftada teknik direktörlük görevini yardımcı antrenör Soner Alp üstlenecek.

Bank Asya 1. Lig'de sezona Cihat Arslan ile giren yeşil-siyahlı kulüp, ikinci yarının ikinci haftasından itibaren Cihat Arslan'ın görevine son vererek teknik direktörlük görevine Bülent Baturman'ı getirdi. Bülent Baturman'ın da antrenörlük ömrü 2 hafta sürmüş ve ardından teknik direktörlük görevine Coşkun Demirbakan getirilmişti.

Öte yandan bugün Yunus Emre Kültür Merkezinde yapılması planlanan, 2 bin 370 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu genel kurula yeterli sayıda katılım olmadı.

Olağanüstü Genel Kurul, 27 Nisan Salı günü saat 18.00'de, çoğunluğa bakılmaksızın aynı gündemle aynı yerde yapılacak.