Kocaman: Şota ne diyorsa doğrudur

Kocaman: Şota ne diyorsa doğrudur
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Şota Arvaledze'nin, "Sürekli küfür edildi. Utandım" sözlerine böyle tepki verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Böyle penaltı mı olur!" diyerek maçın hakemi Hüseyin Sabancı'ya tepki gösteren Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin şikayetini dikkate almak gerektiğini söyledi. Kocaman "Şota Arveladze mantıklı ve doğru konuşan bir insandır. Bir şikayeti varsa onu değerlendirmek gerek" dedi.

Aykut Kocaman 3-1 kazandıkları Kasımpaşa maçından sonra önemli açıklamalarda bulundu. Gürcü teknik adam Şota Arvaledze'nin "Rakip futbolcular bizimkilere ve bana sürekli küfür etti" açıklamalarını değerlendirdi.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları:

Şota birşey söylüyorsa doğru söylüyordur. Doğru söylemiş. Çok mantıklı ve objektif konuşmuş. Söylediklerini değerlendirmek lazım

Her maçın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Aykut Kocaman "Bu sezon beklenenden fazla puan kaybetmemiz 2. yarıda çıktığımız her maçı final havasına soktu. 3 kulvarda da yarışmamız devam ediyor. Bunun üstesinde gelmek kolay değil." dedi.

"SEYİRCİYİ TEBRİK EDİYORUM"

Bazen seyirciyi tebrik etmeyi ihmal ediyorum diyen Kocaman, "Futbolcu grubu da maçı isteyince istediğimizi elde etmemiz zor olmuyor. Bazı sıkıntılar devam etse de kazanmaya devam ediyoruz. Taraftarın istemesi bizim açımızdan önemliydi. Taraftarın arzulu ve coşkulu isteği olmasaydı bu maçı çevirmemiz zor olurdu." şeklinde konuştu.

"GERİLİMLİ BİR MAÇ OLDU"

Karşılaşmanın daha 2. dakikasında kalelerinde gördükleri golün kendileri üzerinde baskı yarattığını dile getiren Kocaman, "Erken gol üzerimizdeki gerilimi artırdı. Gerginliğe aday maçta gerilimin artmasına hakem de katkıda bulundu. Hakem hem bizim hem rakibin aleyhine önemli hatalar yaptı." diyerek sözlerini bitirdi.