Kocaman'dan Yarı Final Yorumu: Bizi Avrupa'ya göndermeyenlere selam olsun

Kocaman'dan Yarı Final Yorumu: Bizi Avrupa'ya göndermeyenlere selam olsun
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselmelerini değerlendirdi.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Lazio ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldikleri karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

Lazio maçı sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin çıtayı yükselttiğini söylerken "Bu Aykut Kocaman'ın başarısı değil Fenerbahçe'nin başarısıdır" dedi.

Kocaman'ın açıklamaları şu şekilde; "Gerektiği gibi oynayarak gereken skoru aldığımız için sevinçliyiz. Maç iki takımında isteğine göre gelişti. Lazio turu çok istiyordu. 2-0'ı yakalayacaklarına ve oradan maçı cevireceklerine inanıyorlardı. Bunun için çok efor sarfettiler. Bizde skoru korumak istiyorduk. Avantajımızı koruyarak turu geçtik. Bunun için çok mutluyuz.

Fenerbahçe'nin bir ortalaması var ve bu ortalamayı yakaladık. Hatta biraz ortalamanın üstüne de çıktık. Önemli olan bunu sürdürebilmek. Bu Fenerbahçe'nin başarısı Aykut Kocaman'ın değil. Çıtayı Fenerbahçe yükseltti. Ancak hiç bir şey bitmedi. Önümüzde çok ciddi bir Eskişehirspor maçı var, daha sonra da yarı finaldeki rakibimiz belli olacak."

Kocaman basın toplantısında da çok çarpıcı bir ifadeye imza attı: ""Fenerbahçe'yi geçen sezon şampiyonlar ligi'ne göndermeyenlere bu sezon yarı finalden selam olsun."