Köktaş’tan Teröre Karşı ‘Birlik’ Çağrısı

Köktaş’tan Teröre Karşı ‘Birlik’ Çağrısı
AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Eli kanlı terör grupları asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Haince, kalleşçe yapılan saldırılar...

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Eli kanlı terör grupları asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Haince, kalleşçe yapılan saldırılar ile ülkemizde birliğimizi bozmak isteyenler, milletçe birbirimize daha da kenetlendiğimizi görecekler" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmalarına Tekkeköy ve Çarşamba ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarla devam etti. Tekkeköy Düğün Salonu'nda düzenlenen programda muhtarlar, mahalle başkanları, partinin kuruluşundan bugüne kadar değişik kademelerde görev yapmış teşkilat üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar ile bir araya gelen Milletvekili Köktaş, "Bütün şer odakları bir araya gelmiş, Türkiye'yi nasıl eski günlerine döndürürüz, nasıl karıştırırız diye dört bir yandan uğraşıyorlar. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde istiklalimiz ve istikbalimiz için hep birlikte tek yumruk olarak bu şer odaklarına karşı gerekli cevabı vereceğiz" diye konuştu.

Ankara'da gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle hala büyük üzüntü içinde olduklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Yapılan saldırı Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmaya yöneliktir. Çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve yaralandığı menfur terör saldırısını bir kez daha şiddetle kınıyor, terörün her türlüsünü lanetliyorum. Terörün dili, dini, ırkı yok. Terör insanlığa yapılan bir suçtur. Terör insanlığın huzuruna kasteden bir olaydır. Terör saldırıları ile ülkemizde kaos, kargaşa çıkartılmak isteniyor. Bunlara karşı, ülke olarak birlik, dayanışma içinde ve omuz omuza durmalıyız. Eli kanlı terör grupları asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Haince, kalleşçe yapılan saldırılar ile ülkemizde birliğimizi bozmak isteyenler, milletçe birbirimize daha da kenetlendiğimizi görecekler" şeklinde konuştu.

Milletvekili Köktaş daha sonra Tekkeköy ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Milletvekili Köktaş son olarak Çarşamba ilçesinde Damlataş, Yeni Karacalı, Yeni Karabahçe, Karabahçe, Ahubaba ve Çaltı Mahallelerini ziyaret ederek hemşehrileri ile buluştu.

Gerçekleşen programlara Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kara ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

Köktaş’tan Teröre Karşı ‘Birlik’ Çağrısı

Köktaş’tan Teröre Karşı ‘Birlik’ Çağrısı

Kaynak:IHA