Koltuk Yıkama Nasıl Olmalı ?

Koltuk Yıkama Nasıl Olmalı ?
Koltuklar, hem işlevleri hem de ev dekorasyonuna katkıları göz önünde bulundurulduğunda oldukça önemli eşyalardır.

Evler için olmazsa olmaz koltuklar, en sık kullanılan eşyalar arasındadır. Çünkü evde geçirdiğimiz zamanın içerisinde, gerek TV izlerken gerekse günün yorgunluğunu atmak için koltukları kullanırız. Bu da koltukların çok sık kirlenmelerine neden olur. Ancak özellikle kadınların koltuk temizliği için tercih ettiği silme işlemi yeterli bir yöntem değildir. Koltuklarda tam hijyen sağlanabilmesi için koltuk yıkama hizmetinden faydalanılması oldukça önemlidir.

Evlerimizin vazgeçilmez eşyaları koltuklar, çoğu zaman dışarıdan temiz görünseler de, aslında içerisinde toz, kir ve maytları barındırırlar. Çok sık silinseler dahi süngere sinen bu toz ve maytlar, tam anlamıyla koltuktan uzaklaştırılamaz. Özellikle maytlar, toz ve kir ile beslenen mikroorganizmalar olduğu için daha da çoğalırlar ve sağlığınızı tehdit eder hale gelirler. Bu nedenle koltukların derinlemesine temizlenmesi ve tam hijyen sağlanabilmesi adına Nilüfer koltuk yıkama her daim hizmetinizdedir.

Koltuk Yıkama İşlemi

Evlerde sağlıklı ve ferah bir ortam oluşturulabilmesi için, koltuk gibi kir barındıran eşyaların sık sık temizlenmesi gerekir. Ancak koltukların temizliği, doğru yöntem ve şampuanların kullanılması ile gerçekleştirilebilir. Aksi durumda sadece silme işlemi, kirlerin daha derinlere sinmesine ve sağlıksız bir ev ortamı oluşmasına neden olur. Bu sebeple Özlüce koltuk yıkama hizmetimizden yararlanabilir, çok daha sağlıklı bir ev ortamı yaratabilirsiniz. Peki, koltuk yıkama işlemi nasıl gerçekleştiriliyor? İşte Nilüfer koltuk yıkama hizmeti ve bu hizmetin aşamaları…

  • Koltuk yıkama işlemi için öncelikle koltuktaki toz ve kirler uzaklaştırılır. Bunun için de özel vakumlu makineler kullanılır. Vakumlu makineler ile toz ve kir koltuktan tamamen uzaklaştırıldıktan sonra diğer aşamaya geçilir.
  • Tozlardan arındırılan koltuklar ıslatılır ve koltuk yıkama işlemine özel şampuanlar kullanılarak fırçalanır. Yine bu işlemin ardından da vakum makinesi ile kirler çekilir.
  • Kirlerin vakumlu makine ile çekilmesinin ardından koltuklar durulanır ve kirden tamamen arındırılır. Bunun yanında koltuktaki tüm su makine içine çekilerek, koltukların kuruması sağlanır.

Siz de Özlüce koltuk yıkama hizmetinden yararlanarak koltuklarınızda temizliğin verdiği güveni yaşayabilirsiniz. Bunun için firmamız ile irtibata geçebilir, koltuk yıkama fiyatları konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.