Konforlu Bir Tatil Ulaşımı için Enterprise Rent A Car

Konforlu Bir Tatil Ulaşımı için Enterprise Rent A Car
Global koşulların farklılaşması ile birlikte günümüzde artan seyahat özgürlüğü giderek büyüyen bir sektör ve gezginler tarafından gittikçe daha da çok kullanılan bir alternatiftir.

Global koşulların farklılaşması ile birliktegünümüzde artan seyahat özgürlüğü giderek büyüyen bir sektör ve gezginler tarafından gittikçe daha da çok kullanılan bir alternatiftir. Havayolları maliyetlerinin azalması verent a car sayesinde dünyanın herhangi bir ülkesine daha rahat gidebilir, işlerimizi daha kısa sürede tamamlayabilir, gezi amacıyla gittiğimiz seyahatlerde çok daha ekonomik tatiller yapabiliriz.

Araba kiralamanın avantajları bu kadarla sınırlı değil. Aşağıda sıraladığımız araç kiralamak için 7 geçerli nedenden en az 3 tanesi size uygunsa bir araç kiralamalısınız.

Araba Kiralamak için Geçerli 7 Neden

1 - Özgürce Hareket: Bir tatile çıktığınızda seyahatinizin tadını çıkarırken, taksi fiyatları, ücret tarifeleri veya otobüs biletleri hakkında düşünmek istemezsiniz. Amacınız sadece keşfetmek, yoğun çalışma takviminize biraz ara vermek ve zamanınızı en verimli şekilde geçirmektir.

2 - Tasarruf: Pahalı olan şehir merkezinden biraz uzakta ama belki çok daha güzel bir otele rezervasyon yaptırarak ve rent a car ile giderek tasarruf edebilirsiniz. Tasarruf ettiğiniz para kiraladığınız araç fiyatını amorti eder, sizde daha ekonomik ve güzel bir tatil yapabilirsiniz.

3 - Ulaşım Kolaylığı: Hemen her havaalanında rent a car bürolarını bulmak kolaydır. Pahalı olan taksilere binmek yerine bir araç kiralamak daha ekonomiktir. Bir diğer seçenek otobüsler olabilir, çok da ucuzdur, ancak otobüslerin hızları, durağının gideceğiniz otele uzak olması (bir de ailece gidiyorsanız) oldukça sıkıntılı bir seçenek olabilir.

4 - Rahatlık: Bir araç kiralama, çok uzak tepeleri, gizli doğa parkurlarını ya da doyumsuz manzaralı noktaları, taksi veya otobüsle gitmenizin imkânsız olduğu yerlere gitmenize olanak tanır. Birçok özel mekâna genellikle otobüsle ulaşılamaz. Ayrıca, havaalanında sizi bekleyen bir araçtan daha iyi bir şey yoktur. 

5 - İktisat: Bir aracınız olabilir, ama büyük bir şehirde yaşıyorsanız bazen trafik vs sebepler yüzünden kullanamayabilirsiniz. Her gün bir arabaya ihtiyacınız yok ise araç kiraladığınızda sigorta, park etme, periyodik bakımlar, patlayan lastikler gibi masraflar için ödeme yapmak zorunda kalmazsınız. Arada bir yapacağınız keyfi gezintiler için bile araç kiralama pahalı olsa bile satın almaktan çok daha iktisadidir.

6 - Ulaşım Maliyeti: Bir seyahat için 5-6 saatten fazla otomobil sürmeyi planlıyorsanız, özellikle de aileniz ile yolculuk ediyorsanız, anı yaşamak yerine muhtemelen stresli olacaksınız. Seyahat planınızı düşük maliyetli uçuşlar, erken rezervasyon gibi seçenekler ile birleştirip havaalanında bir araç kiralamanız daha akıllıca olacaktır. Uzun bir mesafeyi karayolu ile yapmak hem maliyetlidir, hem de yorgunluk, açlık, konsantrasyon bozulmasıgibi sebepler kaza geçirme riskini arttırır.

7 - Alternatif Fiyatlar: Rent a car şirketleri arasındaki rekabet nedeniyle, genellikle çok iyi fırsatlar ve geniş araç yelpazesi sunuluyor. Fiyatları karşılaştırmak için internette pek çok seçenek bulabilirsiniz.

Araç Kiralama için Global Bir Ağ Seçmek

Sebebiniz ne olursa olsun bir araç kiralamak istediğinizde iyi koordine edilmiş global bir rent a car seçmenizde yarar vardır. Daha kaliteli, lüks arabalar, daha eğitimli ve deneyimli şoförler, dakik planlama ve daha fazlası için pek çok avantaj kazanırsınız, stres yaşamazsınız.

Dünya çapında 85 ülke ve 9000 istasyonla hizmet veren Enterprise Rent A Car ülkemizde de kaliteli hizmetleri ile göz dolduruyor. Kısa sürede her havaalanı ve kilit noktalarda konuşlanan araç kiralama şirketinehttps://www.enterprise.com.tr/ web sayfasından inceleyebileceğiniz gibiihtiyacınız olduğu her yerden ulaşmanız mümkün. Birçok havayolu şirketi, kredi kartları, bankalar kulüpler ile anlaşmalı olarak çeşitli güncel kampanyalar, indirimler ve fırsatlar sunuyor. Kolay ve güvenli online rezervasyon motorunu kullanarak rotanızı, istediğiniz aracı belirlemeniz yeterli.