Konya'da katliam gibi kaza! 5 Ölü, 6 yaralı

Konya'da katliam gibi kaza! 5 Ölü, 6 yaralı
Yolcu taşıyan belediye otobüsü ile yemekhane işçilerini taşıyan minibüs kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu minibüs hurdaya dönerken kazada 5 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Konya merkez Selçuklu ilçesinde belediye otobüsü ile minibüs çarpıştı, kazada 5 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Konya merkez Selçuklu ilçesi, Sille Parsana Mahallesi, Karamanlar Caddesi üzerinde, yoğun sis ve yolun buzlu olması sebebiyle meydana gelen kazada, Büyükşehir Belediyesi'ne ait yolcu otobüsü ile özel bir okulun yemekhanesinde çalışanları taşıyan bir minibüs çarpıştı. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Beşyüzevler seferinden dönen 42 BZ 918 plakalı belediye otobüsü ile özel bir okulun yemekhanesinde çalışan personeli taşıyan 42 BTL 58 plakalı minibüs Karamanlar Caddesi'nde kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kazada Adem Olgun, Ali Kara, Mehmet Turgut ve Osman Dilbas ile kimliği tespit edilemeyen 5 kişi olay yerinde hayatlarını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Yaralılar Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazadan hemen sonra Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Aydın Nezih Doğan burada yaptığı açıklamada üzücü bir olay yaşandığını belirterek, yaralılara acil şifa, hayatını kaybedenlere de Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi. Vali Doğan, "Böyle üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz." dedi.

Hayatını kaybedenlerin olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Kazada hayatını kaybedenlerin arkadaşları, "Daha dün aynı masada kahvaltı yapıp şakalaşıyorduk. Şimdi bu saatte cenazelerinin başındayız. Takdiri ilahi bu. Hayat çok kısa. Kimsenin birbirini üzmemesi lazım. Hayatta yaşarken her şeyden ders almamız lazım." diye konuştu.