Köpeğe çarpmayayım derken kaza yaptı 5 ölü, 6 yaralı

Köpeğe çarpmayayım derken kaza yaptı 5 ölü, 6 yaralı
Adana'da bir cipin köpeğe çarpmamak için karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi'nde Karataş Bulvarı üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Adana'dan Karataş istikametine giden lüks bir cip Havutlu'yu geçtikten sonra karşısına köpek çıktı. Sürücü, köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca karşı şeride geçerek kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yol kenarına savruldu.

adanada-feci-kaza-5-olu,-6-yarali-(5).jpg

Kamyonetin içinde bulunan Hakan, Mehmet ve Zekiye Yıldırmaz, Gülcan Ant olay yerinde hayatını kaybetti. Kazım Ant ise kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Cip ve kamyonette bulunan toplam 6 kişi de yaralı olarak Adana'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

adanada-feci-kaza-5-olu,-6-yarali-(1).jpgadanada-feci-kaza-5-olu,-6-yarali-(2).jpgadanada-feci-kaza-5-olu,-6-yarali-(3).jpgadanada-feci-kaza-5-olu,-6-yarali-(4).jpg

adanada-feci-kaza-5-olu,-6-yarali-(6).jpgadanada-feci-kaza-5-olu,-6-yarali-(7).jpgadanada-feci-kaza-5-olu,-6-yarali-(8).jpg