Kopyacı Profesörden Başkan Olmaz

Kopyacı Profesörden Başkan Olmaz
Gülbahar ve İslampaşa Mahallelerinde halka seslenen Bekaroğlu, dar gelirlileri evsahibi yapacak çalışmayı belediye olarak destekleyeceklerini söyledi.

Bekaroğlu, açıkladığı projelerin alıntı olduğu ortaya çıkan Reşat Kasap için ‘İntihalci profesörden belediye başkanı olmaz’ dedi.

Ak Parti iktidarının Rize’deki temsilcilerinin Rize’de bir krallık kurduğunu, bu krallığın 12 yıldır rant paylaşımı yaptığını, sade vatandaşın, dar gelirlinin zenginleşen Türkiye’nin refahından pay almasının bu rant şebekesince engellendiğini söyleyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu, dar gelirli vatandaşların kira öder gibi taksit ödeyerek evsahibi olabilecekleri  bir çalışmayı Rize Belediyesi olarak destekleyeceklerini ifade etti. 

HANGİ YAZICI?

Hastalandığında Başbakan’a ilk sırt çeviren Bakan Hayati Yazıcı’nın 2011’de Cumhurbaşkanı’nın veto ettiği şike yasasının aynen köşke gönderilmesini isteyen Başbakan’a değil, Abdullah Gül’e destek verdiğini söyleyen Bekaroğlu, hastalandığı için talimatını dinlemeyen Bakan Hayati Yazıcı’nın, gidici olduğunu düşündüğü için Erdoğan sonrasına pozisyon aldığını, şimdi aynı Hayati Yazıcı’nın, Başbakan için ‘Bizim liderimiz, her şeyimiz’ gibi ifadeler kullanmasının anlamsız olduğunu belirtti.

KARAL’IN KRALLIĞI BİTECEK

Rize’nin değişim kararı verdiğini ve 30 Mart’ta  bu kararını tescilleyeceğini ifade eden Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu, Hayati Yazıcı’nın, Hasan Karal’ın, Hikmet Ayar’ın Türkiye’yi de, Başbakan’ı da, Rize’yi de önemsemediklerini, önemsedikleri tek şeyin 12 yıldır Rize’de kurdukları rant paylaşım sisteminin devam etmesi olduğunu vurguladı. 12 yıldır Rize’nin yağmalandığını, imar yolsuzlukları yapıldığını, 30 Mart’ta Rize’nin verdiği; yağmalamanın bitmesi, baskıların, kibirlenmenin ortadan kalkması, Karal’ın krallığına son verilmesi kararının tescillenme günü olduğunu ifade etti.

Bekaroğlu, kendi listesi ile AKP listesini karşılaştırarak, “Ak Parti’nin belediye meclis aday listesinde, imar yolsuzluğu nedeniyle haklarında soruşturma açılan, davaları devam eden birçok kişi var. Bizim listemizdeki arkadaşlarımız ise tertemiz. Bu iki listeyi yan yana karşılaştırdığınızda fark ortada. Amaçları Türkiye, Rize ya da Başbakan değil. Amaçları 5 yıl daha saltanat sürmek, Rize’yi 5 yıl daha yağmalamak, 5 yıl daha inşaatçılık yapmak” dedi.

KASAP’I NE HALE DÜŞÜRDÜLER

Ak Parti adayının ortalarda görünmediğini belirten Bekaroğlu, “Profesör unvanlı bu arkadaşa, alelacele bir kitapçık hazırlatan kendi teşkilatı intihalci konumuna düşürdü. Sözümona 10 numara projeler diye açıkladığı projelerin, internetten bulunup indirilmiş fotoğraflar olduğu ortaya çıkınca, Karal, ‘Ne var bunda’ diyor. Bunda ne var olduğunu 30 Mart’ta Rize sana söyleyecek Sayın Karal! İntihalci profesörden belediye başkanı olmaz” diye konuştu.