Koray Avcı futbolu bırakıyor mu?

Koray Avcı futbolu bırakıyor mu?
1461 Trabzonspor maçında çıkan olaylarda hakeme çelme taktığı iddia edilen ve bundan dolayı PFDK tarafından 5 maç ceza ve 5 Bin TL para cezası alan Şanlıurfaspor Kaptanı Koray Avcı, yönetime ayrılmak istediğini bildirdi.

1461 Trabzonspor maçından sonra bazı TV kanallarında yayınlanan spor programlarına katılan tecrübeli futbolcu, Profesyonel Disiplin Futbol Kurulu (PFDK) tarafından kendisine 1 maç dahi ceza verilmesi durumunda futbolu bırakacağının sinyalini vermişti. Bu gelişmelerin ardından PFDK kararları neticesinde 5 maç ceza ve 5 Bin TL para cezası alan Koray Avcı'nın, Şanlıurfaspor Yönetimine takımdan ayrılmak istediğini resmen bildirdiği iddia ediliyor. Bu gelişme karşısında Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu’nun, Teknik Direktör Bahri Kaya’nın raporu doğrultusunda hafta içerisinde yapacağı toplantıyla Koray’ın talebini değerlendireceği öğrenildi.

Koray’ın gitmesi kesin gibi

Bu arada bazı yöneticilerden alınan bilgiye göre, Koray’ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilerek takımdan ayrılacağı söyleniyor. Geçen sezon Şanlıurfaspor’da şampiyonluk yaşayan ve bu sezonda sözleşmesini yenileyerek birçok maçta görev alan Koray Avcı, performansı ile büyük takdir topluyordu.

Futbolu bırakacak mı?

Öte yandan PFDK tarafından kendisine verilen 5 maç cezanın ardından bu kararı alan Koray Avcı’nın futbolu bırakıp bırakmayacağı ise merak konusu oldu.

Bir diğer iddiaya göre, PTT 1. Lig’in 3. Haftasında Şanlıurfaspor’dan ayrılan ve geçtiğimiz hafta içerisinde Göztepe’yle anlaşan Kemal Kılıç’a yakınlığıyla bilinen Koray Avcı’nın, devre arasında İzmir temsilcisi Göztepe’yle de anlaşacağı konuşuluyor.

Koray Avcı, bu sezon 6 maçta toplam 540 dakika Urfaspor formasını terletti.