Körfez Protokolünden Anlamlı Ziyaret

Körfez Protokolünden Anlamlı Ziyaret
Körfez Belediye Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ile birlikte Diyarbakır Lice'de Şehit Olan Uzman Çavuş Mehmet...

Körfez Belediye Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ile birlikte Diyarbakır Lice'de Şehit Olan Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın abisi Hasan Koçak'ı evinde ziyaret ederek baş sağlığı dilediler.

Körfez ilçesi protokol üyeleri, bir saldırı sonucu Diyarbakır Lice'de PKK'lı teröristlerce şehit edilen Uzman Çavuş Mehmet Koçak'ın ağabeyi Hasan Koçak'ı evinde ziyaret ederek başsağlığı dilediler. Mimarsinan mahallesinde ikamet eden ağabey Hasan Koçak'ı Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Körfez Belediye Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu yanı sıra Hava Radar Mevzi Komutanı Garnizon Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan ve Mimarsinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli ziyaret etti.

. Körfez Belediye Başkan Vekili Selahattin Kabadayıoğlu , "Şehidimiz bu vatan uğruna canını feda etti. Mehmet kardeşimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehit aileleri hepimizin ailesi. Kapımız şehit sizlere 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş Mehmet kardeşimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnet ediyorum" dedi.

Kaynak:IHA