Korkut, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Oldu

Korkut, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Oldu
Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde Mali Hizmetler Daire Başkanı olarak görev yapan Musa Korkut, Kamu Hastaneler Kurumu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına atandı.

Yaklaşık 5 yıldır Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde Mali Hizmetler Daire Başkanı olarak görev yapan Korkut, Sağlık Bakanlığınca yeni yapılaşma süresince Kamu Hastaneler Birliği Kurumunda Strateji Geliştirme Daire Başkanı olarak hizmet verecek.

musa-korkut,-kamu-hastaneler-kurumu-strateji-gelistirme-daire-baskani-oldu-(2).jpg

Rize’de çalışma süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalar ile adından her daim söz ettiren, çalışanların gözünde verdiği güven ve anlayış ile yaptığı her işin önemli olduğunu hissettiren Korkut, il genelinde yürütülen sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmaya yönelik öz verili bir şekilde çalışarak, hem çalışanların hem de vatandaşların gözünde önemli bir yer tutmuştu. Kapısı her daim açık ve alçak gönüllülüğüyle de takdir toplayan Korkut’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

musa-korkut,-kamu-hastaneler-kurumu-strateji-gelistirme-daire-baskani-oldu-(3).jpg

MUSA KORKUT KİMDİR?

1975 yılında Gümüşhane'de doğdu. 1995 yılında Gümüşhane Sağlık Meslek Lisesini, 2001 yılında KTU İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi. 1995 – 2001 yılları arası Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste Sağlık Memuru olarak çalıştı. 2001 – 2010 yılları arasında Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hastane Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 08.01.2010 tarihinden itibaren Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünde İdari Sağlık Müdür Yardımcılığı, 02.11.2012 tarihinden itibaren ise Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde Mali Hizmetler Başkanlığı görevinde  bulundu.

Korkut, evli ve bir çocuk babasıdır.

musa-korkut.jpg

musa-korkut,-kamu-hastaneler-kurumu-strateji-gelistirme-daire-baskanligina-olarak-atandi.jpg