Köroğlu Çalışmalarını Sürdürüyor

Köroğlu Çalışmalarını Sürdürüyor
Rize Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Köroğlu, çalışmalarına devam ediyor.

Ticaret ve Sanayi Odası,Ticaret Borsası, Müsiad, Risiad ve Tümsiad`ı  ziyaret eden Köroğlu yetkililerle görüşerek hedeflerini anlattı.

Bir dönem yönetiminde görev yaptığı Ticaret Sanayi Odası gibi sivil toplum kuruluşlarının işleyişini ve önemini çok iyi bildiğini belirten Köroğlu; "Rize`nin iş hayatını yöneten ve yönlendiren bu kuruluşlarının Rize`nin gelişimi noktasında önemli görevlerde bulunmaktadırlar.

s.20131117121212.jpg

Rize Belediye Başkanı ve yerel yönetimlerin idarecileriyle birlikte el ele verip birlikte çalışmak zorundayız.Belediye başkanının yatırım yapacak iş dünyasının önünü açması gerekiyor. Bizim yönetimimizde inşallah 2 ayda bir belediye meclis üyeleri ile iş dünyasının temsilcileri ile birlikte ortak değerlendirme toplantıları yapacağız" diye konuştu.

dd.20131117121307.jpg

Kendilerini çok sıcak şekilde karşılayan RTSO başkanı Şaban Karaahmetoğlu ve yönetimine Meclis başkanı Ömer Ofluoğlu`na, Müsiad başkanı Mahmut Dabak`a, Risiad başkanı Mustafa Külünkoğolu`na ve yönetimine, Tümsiad başkanı Baki Fil ve yönetimine teşekkür eden Köroğlu, Rize için hep beraber çalışacaklarını söyledi.