Köroğlu'ndan Taraftara Teşekkür

Köroğlu'ndan Taraftara Teşekkür
Rize Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Köroğlu, Melikgazi Kayseri Basketbol karşılaşmasında takımı yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen taraftara teşekkür etti.

Rize Belediyespor, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16. Haftasında Melikgazi Kayseri Basketbol’u 71-63 mağlup ederek üst üste 2., ligdeki 3. galibiyetini elde etti.

Rize Belediyespor’da Rize Yeni Şehir Spor Salonunda oynanan karşılaşmada alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu, galibiyetten dolayı sporcularını tebrik ederek centilmence bir şekilde takımı destekleyen taraftarlara teşekkür etti. 

Alınan galibiyette sporcular kadar kendilerini destekleyen taraftarların da katkısı olduğunu kaydeden Köroğlu, ilk kez yer aldıkları Süper Lig’de bulundukları sıranın kendilerini üzse de kalan maçlarda alacakları seri galibiyetlerle sezon sonu mutlu sona ulaşacaklarına ve ligde kalacaklarına inandıklarını belirterek, “Bazı şanssızlıklar nedeniyle hiç arzulamadığımız sonuçlarla ilk devreyi tamamladık. İkinci devrenin  başlangıcıyla 3 sayı farkla kaybettiğimiz Emlak Konut maçında ortaya koyduğumuz kazanma arzumuz ve mücadelemiz  bizleri ilerisi için oldukça ümitlendirdi. Ve bu arzumuzla önce deplasmanda Bursa’yı ardından sahamızda Melikgazi’yi mağlup ederek henüz hiçbir şeyin bitmediğini ve bu ligde kalıcı olacağımızı gösterdik. Üst üste kazandığımız bu maçlar moral olarak bizlere olumlu etki yaparken taraftarımızın da bizlere olan inancını yükseltti.  Bu zorlu süreçte sporcularımız sahada terinin son damlasına kadar mücadele ederken ilk dakikadan son saniyeye dek bir an olsun tribünde bizleri yalnız bırakmayan ve centilmence  takımımızı destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Sporcularımız taraftarımızdan aldıkları bu güçle sahada daha iyi mücadele ederken taraftarlarımızın da kalan maçlarda bizleri yalnız bırakmayacaklarına ve takımımıza aynı desteği vereceklerine, sezon sonu da hep birlikte mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

ANKARA'DAKİ MAÇTA RİZELİLER'E DAVET

Köroğlu, 17. Haftada 28 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 16:00’da Ankara’da TOBB ETÜ Spor Salonunda oynayacakları Nesibe Aydın karşılaşmasına da kazanmak için çıkacaklarını belirterek, Başkent’teki tüm Rizelileri bu zorlu maça davet etti.

rize-belediyespor-kulubu-baskani-mustafa-koroglu.jpgrize-belediyespor-kadin-basketbol-takimi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.