Köroğlu'ndan Taraftara Teşekkür Hakemlere Sitem!

Köroğlu'ndan Taraftara Teşekkür Hakemlere Sitem!
Rize Belediyesi Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu, Galatasaray karşısında alınan farklı mağlubiyeti hakemlerin kötü yönetimine bağlayarak hakem kararlarının maçın önüne geçtiğini kaydetti.

Rize Belediyesi, sahasında oynadığı ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 18. Haftasında Galatasaray Çağdaş Faktoring’e 88-69 yenildi. Rize Belediyesi Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu, karşılaşmanın hakemlerini yanlı kararları nedeniyle eleştirerek, mağlubiyeti hak etmediklerini ve hakemlerinin Galatasaray lehine verdiği kararların mağlubiyette etkili olduğunu kaydetti.

Galatasaray maçına çok iyi hazırlandıklarını ve karşılaşmaya da çok iyi başladıklarını belirten Köroğlu, “Oyuncularımı Galatasaray’a karşı sahada verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Maalesef sahadaki mücadelemizi, alın terimizi başhakem ve yardımcısı gasp etti. Maçtaki mücadelemizi, verdikleri haksız kararlarla oyun direncimizi kırdılar. Biz Galatasaray’a yenilmedik maalesef hakemlere yenildik. Büyük takımların hakemlere ihtiyacı yok ama maalesef hakem arkadaşlar büyük takımların isminin altında eziliyor. İnşallah bugün bize haksız çalınan son düdük olur. Karşılaşmada bize sonsuz destek veren büyük taraftarımıza teşekkür ediyorum. Kazanmak istiyorduk ancak bugün taraftarlarımızı bu mağlubiyetle üzdüysek özür diliyorum. İnşallah Çankaya maçını alıp telafi edeceğiz. Taraftarlarımızın sahamızdaki Beşiktaş maçına bize bugün olduğu gibi destek vereceklerini ve takımımızı asla yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum