Koronavirüse Karşı Rize Belediyesi Dezenfekte Çalışmalarını Arttırdı

Koronavirüse Karşı Rize Belediyesi Dezenfekte Çalışmalarını Arttırdı
Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının açıklanması sonrası ülke genelinde alınan önlemler artıyor. Bu kapsamda Rize Belediyesi de ortak yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarını artırdı.

Rize Belediyesi, Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarını artırdı. Belediye tarafından başlatılan ve her gün gece gündüz periyodik olarak devam eden yıkama çalışmalarında Koronavirüsü tehdidine karşı daha tedbirli davranılıyor.

Çalışmalara aralıksız devam ettiren ekipler, bu kapsamda toplu taşıma durakları, okul önleri, çocuk parkları, sahilde bulunan oturma alanları, hastane önleri, cadde ve sokaklarda ilaçlı ve basınçlı 90 derece sıcak su ile köpüklü sıcak buharlı yıkama çalışmaları yürütüyor.

Vatandaşların temas edebilecekleri alanlarda köpüklü yıkama çalışmaları yürüten ekipler ilaçlamanın ardından durulama ve kurulama çalışmaları yapıyor.

koronaviruse-karsi-rize-belediyesi-dezenfekte-calismalarini-arttirdi-(2).jpgkoronaviruse-karsi-rize-belediyesi-dezenfekte-calismalarini-arttirdi-(3).jpgkoronaviruse-karsi-rize-belediyesi-dezenfekte-calismalarini-arttirdi-(4).jpgkoronaviruse-karsi-rize-belediyesi-dezenfekte-calismalarini-arttirdi-(5).jpgkoronaviruse-karsi-rize-belediyesi-dezenfekte-calismalarini-arttirdi-(6).jpgkoronaviruse-karsi-rize-belediyesi-dezenfekte-calismalarini-arttirdi-(7).jpgkoronaviruse-karsi-rize-belediyesi-dezenfekte-calismalarini-arttirdi-(8).jpgkoronaviruse-karsi-rize-belediyesi-dezenfekte-calismalarini-arttirdi-(1).jpg