Köse, Vali Yardımcısı Oldu

Köse, Vali Yardımcısı Oldu
12 Haziran seçimlerinde Rize`den Bağımsız Milletvekili olan Kemer eski Kaymakamı Bayram Ali Köse, Sakarya Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Antalya`nın Kemer İlçesi Kaymakamı görevindeyken önce Antalya, ardında da Aydın`a Vali yardımcısı olması yönündeki kararlara tepki göstererek istifa eden ve 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde memleketi Rize’den Bağımsız Milletvekili Adayı olan Bayram Ali Köse, Aydın Vali Yardımcılığı görevine atandığı son kararnamenin iptal edilmesinin ardından Sakarya Vali Yardımcısı görevine atandı.

3 Ağustos 2011 tarihli Resmi Gazete`de yer alan atama kararnamesinde Bayram Ali Köse`nin Aydın Vali Yardımcılığı`na atanan kararname hükmünün iptal edilerek, 1. derece kadrolu olarak Sakarya Vali Yardımcılığı`na atandığı belirtiliyor.

Resmi Gazetede Yayınlanan  ATAMA KARANMESİ şöyle;

İçişleri Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2011/516

1 – Eski Antalya-Kemer Kaymakamı iken, 8/3/2011 tarihli ve 2011/193 sayılı Müşterek Kararname ile Aydın Vali Yardımcılığına atanan Bayramali KÖSE’ye ait bu hükmün iptali ile 1. derece kadrolu Sakarya Vali Yardımcılığına atanması,

298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkındaki Kanunun Ek 7 nci, 657 sayılı Kanunun 76 ncı ve 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı İçişleri Bakanı yürütür.