Köse'den Bakırcı'ya Suç Duyurusu

Köse'den Bakırcı'ya Suç Duyurusu
Rize’den bağımsız milletvekili adayı olan Bayramali Köse, Rize Belediyesi hakkında adliyeye suç duyurusunda bulundu.

Aydın vali yardımcılığı görevine atandıktan sonra Rize ye gelerek bağımsız milletvekili adayı olan Bayram Ali Köse seçim çalışmalarını Rize de sürdürürken kendi köyü olan Köprülü köyü girişinde Rize belediyesinin çöp dökmesi sonucu savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Rize Bağımsız Milletvekili adayı Bayramali Köse, “Rize Belediye başkanı Sayın Bakırcı şehrimizde bu konu hakkında herkesi sindirerek aylardan beri bir çevre katliamına sebep olmaktadır. Şehrimizden toplanan çöpler, Çamburnu Katı atık depolama alanına gönderilmesi gerekirken maalesef üç kuruş vermemek için Salarha bölgesine doğru kaydırıldı. Çaykent belediye başkanlığı da bu konuyu görmemezlikten gelmektedir. Eminim ki Çaykent Belediye başkanı da bu olaydan rahatsızlık duymaktadır. Fakat her iki başkanın da aynı partiden olması sebebiyle konunun üzerine gitme ihtimali yoktur. Duyarlı insanlarımızın bu konu hakkındaki şikâyetleri karşısında yetkililerin acil bir çözüm üretmeleri gerekmektedir.

cop.20110503232304..jpg

Oysa Rize belediye başkanlığı son belediye seçimleri öncesinde Rize’nin çöp sorununu çöpe attıklarını halka duyurmuşlardı. Belediye çöp sorununu bu şekilde mi halletti? Salarha bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız bu konuda rahatsız edilmişlerdir.” dedi.