Köseoğlu Bağımsız Aday

Köseoğlu Bağımsız Aday
Ak Parti’den Kendirli Belde Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan ancak aday gösterilmeyen Hüseyin Köseoğlu, bağımsız aday olduğunu açıkladı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Rize’nin Kendirli Belde Belediyesi için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan ancak aday gösterilmeyen Hüseyin Köseoğlu, Kendirli Belde Belediyesi için bağımsız aday olduğunu açıkladı.

Adaylık kararını her hangi bir çıkar ve menfaat uğruna almadığını bu kararı Kendirli halkının istek ve talepleri doğrultusunda aldığını kaydeden Köseoğlu,  bu şekilde yola girdiğini ifade ederek “Kendirli gibi Türkiye’nin en çok tanınan, bilinen beldelerinden birinde siyaset yapıyoruz ve hizmete talibiz, bunun bilincinde ve şuurundayız. Biz kendi adımıza yola çıkmadık. Kendirli halkının kalbindeki sese kulak vererek bu yola çıktık. Bugün Kendirli halkının karşısına çıkan 4 aday adayından herhangi birinin aday olması durumunda diğer aday adaylarının destek konusunda söz birliği yapmasına rağmen sayın Başbakanımızın yanlış bilgilendirildiğine dair toplumda kuvvetli bir kanaat oluşmuştur. Bu nedenle halk yeni bir siyasi arayış içine girmiş ve aday olmamız konusunda  bir talep gelmiştir.” dedi.

Köseoğlu, açıklamasında ayrıca şunları kaydetti: Bugün küresel dünyanın yok etmek istediği,siyasetten uzaklaştırmak istediği bir lider olan sayın başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın verdiği, özgürlük, demokrasi, hukukun üstünlüğü gibi insanlığın temel ihtiyacı olan bu değerlerin bekası için ödediği bedelin farkında olan bir Kendirli var ve Kendirli’nin bu özelliği sayın başbakanımız tarafından bilinmektedir.

Beldemizde oluşan seçim odaklı ayrışmalardan, kutuplaşmalardan, komşuluk ilişkileri yıllardır zarar görmektedir. Yapılacak olan bu seçimin beldemizde kutuplaşmanın, ayrışmanın değil;kardeşlik hukukunun,komşuluk hukukun korunduğu yeni bir anlayışa vesile olmasını diliyoruz. Bu hassasiyetleri dikkate alarak bir talebin tezahürü olarak huzurlarınızdayız.

Ben ve arkadaşlarım diğer aday arkadaşlara başarılar diliyor; aldığımız bu kararın beldemize hayırlı olmasını yüce Allahtan niyaz ediyoruz.

Öte yandan Ak Parti; Kendirli’de bir önceki seçimi kılpayı az bir oy farkıyla kaybeden ve 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerin mutlak favorisi Alaettin Serdar’ı Belde Belediye Başkanlığı için yeniden aday göstermişti.