Kozan'da trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı

Kozan'da trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı.    

Edinilen bilgiye göre Kozan Feke karayolu Sırelif mevkiinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada Mustafa Günal (42)'ın kullandığı 01 Y 0170 plakalı otomobil ile Zafer Özdemir'in kullandığı 01BH 151 plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil şarampole yuvarlandı. Otomobilde bulunan araç şoförü Mustafa Günal ile Pakize Aşçıoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.  

Yaralılardan, Elif Günal (65), Arife Günal, Zehra Günal ve Elif Günal ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapanırken Polis ve Jandarma ekipleri yolu kontrollü olarak tek şeritten trafiğin akışını sağladılar.    

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cesetler Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırılacağı öğrenildi.    

Öte yandan TIR şoförü gözaltına alındı. TIR şoförü Zafer Özdemir'in ilk ifadesinde otomobilin farlarının yanmadığını söylediği öğrenilirken, lastiğimin patladığını zannettim biraz gittikten sonra durdum ve kaza olduğunu öğrendim dediği öğrenildi.

Kozan'da trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı - ADANA başlıklı ve Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı özetli haberi okudunuz.