KPSS'ye Giriş Yerleri Açıklandı

KPSS'ye Giriş Yerleri Açıklandı
KPSS 2012 Giriş Belgesi belgeleri ÖSYM Aday İşlemleri sayfasından öğrenilebiliyor. Sınav Giriş Yerlerine ulaşmak için tıklayın...

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyinde, 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde Cumartesi sabah, Cumartesi öğleden sonra, Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda il merkezleri ile Lefkoşa'da yapılacaktır.

7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılacak olan KPSS için adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi'ni, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile bugünden itibaren "http://ais.osym.gov.tr" adresinden başvuru yaptıkları her oturum için ayrı ayrı edinecekler. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacak.

Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını ilgili oturumda yanlarında bulunduracaklar. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, sınava alınmayacak, alınsa bile sınavı geçersiz sayılacak.

KPSS 2012 GİRİŞ YERLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ