Kredi Çekene Altın Hediye

Kredi Çekene Altın Hediye
Halkbank, bayram kredisinden yararlanan müşterilerine 1 gram altın mevduat hesabı hediye ediyor.

Halkbank, Kurban Bayramı arifesinde hizmete sunduğu bayram kredisinden yararlanan müşterilerine 1 gram altın mevduat hesabı hediye ediyor.

Kefilsiz kullandırılan 'Altın Hediyeli Bayram Kredisi'nin faiz oranı 12 ay vadede yüzde 0,50 şeklinde. Kredinin geri ödemesinde ilk taksidi 2 ay erteleme imkanı da sunuluyor. Söz konusu krediden faydalanmak isteyenlerin 11 Aralık'a kadar Halkbank şubelerine başvurması gerekiyor.

Halkbank, kefilsiz kullandırdığı Altın Hediyeli Bayram Kredisi için 24 ay vadede 10 bin TL'ye kadar aylık yüzde 1, 36 ay vadede 20 bin TL'ye kadar aylık yüzde 1,25 faiz oranı fırsatı sunuyor. 36 ay vadeyle kullandırılan krediden masraf alınmıyor.

Her bayram arifesinde yeni ve cazip şartlarda özel krediler hizmete sunduklarını aktaran Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti: "Halkbank olarak bayram kredisi kullandıran diğer bankalardan farkımız müşterilerimize fiks mönü sunmamamız. Altın Hediyeli Bayram Kredisi farklı üst limit, vade ve faiz oranı alternatifleriyle her bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Ayrıca krediyi kullanan tüm müşterilerimize 1 gr altın mevduat hesabı hediye ediyoruz. Halkbank Vadesiz Altın Mevduat Hesabı'ndaki birikimler, altının uluslararası piyasalarda işlem gördüğü fiyat üzerinden gram bazında değerlendiriliyor. Bayram arifesinde herkesin Halkbank'tan bütçesine uygun bir kredi seçeneği bulabileceğine inanıyor, halkımızın sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesini diliyoruz."