Kreş Ve Anaokulu Müdürlüğü Personeline Yangın Eğitimi

Kreş Ve Anaokulu Müdürlüğü Personeline Yangın Eğitimi
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü personeline Sivil Savunma Uzmanı Hanife Eyyüp tarafından yangın eğitimi verilerek, yangın...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü personeline Sivil Savunma Uzmanı Hanife Eyyüp tarafından yangın eğitimi verilerek, yangın tatbikatı çalışması yapıldı.

Sivil Savunma Uzmanı Hanife Eyyüp, yangın eğitiminin kamu kurumlarında birlikte çalışma, koordinasyon içinde hareket etme kabiliyetini kazanmak ve geliştirmek, afetlere karşı hazır olma, farkındalık kazandırma ve yangınlara karşı doğru hareket tarzını GAÜN Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü personeline kazandırmak amacıyla düzenlendiğini belirtti. Eğitimin kreş öğretmenleri ve diğer görevli personelin katılımıyla gerçekleştiğini ifade eden GAÜN Kreş ve Anaokulu Müdürü Güler Boran ise şunları söyledi:

"Eğitimde yangın sınıfları, yangına karşı alınacak önlemler, yangın söndürme sistemleri, yangın öncesi-sırası-sonrası yapılması gerekenler ve etkin söndürme teknikleri gibi konularda bilgi verildi. Teorik eğitim sonrası yangın tatbikatına geçilerek; alanda ateş yakıldı ve bir yangına karşı yangın söndürme cihazının nasıl kullanılacağı, etkin ve doğru müdahale ile bir yangının nasıl kontrol altına alınacağı gibi konular uygulamalı olarak anlatıldı."

Kreş Ve Anaokulu Müdürlüğü Personeline Yangın Eğitimi

Kreş Ve Anaokulu Müdürlüğü Personeline Yangın Eğitimi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.