KTÜ Makina Bölümü 1986 mezunları 41 yıl sonra buluştu

KTÜ Makina Bölümü 1986 mezunları 41 yıl sonra buluştu
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü 1982-1986 yılı mezunları, Kanuni Kampüsü’nde bir araya geldi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü 1982-1986 yılı mezunları 41’ici yıl buluşması KTÜ Kanuni Kampüsü’nde gerçekleşti.

Gerçekleşen buluşmaya aynı dönem Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’nın yanı sıra Trabzon’un ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen mezunlar katıldı. 41 yıl sonra gerçekleşen buluşmada Makina Mühendisliği Bölümü’ne giderek sınıf ve uygulama alanlarını gezen mezunlar, eski günleri yad ederek hasret giderdiler.

KTÜ EKOLÜNÜN ÖNEMLİ BİR PARÇASI

KTÜ ailesinin bireyleri olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “41 yıl sonra aynı çatı altında yıllarımızı geçirdiğimiz arkadaşlarımızla birlikte hasret giderme fırsatı bulduk. KTÜ olarak her zaman mezunlarımıza değer verdik. Onlar neredeyse, KTÜ orada anlayışından vazgeçmedik. KTÜ ekolünün önemli parçası olan mezunlarımızla bir arada olmak büyük mutluluk. Bugün Makine Mühendisliği Bölümü’ne ilk adım attığımız o heyecanları, mutlulukları ve aynı zamanda geçmiş yılların hüznünü yaşadık. Katılım sağlayan tüm mezunlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Mezunlar buluşmada, Makine Mühendisliği Bölümü önüne konuşlandırılmış ve yıllar içerisinde sembol haline gelen ‘savaş uçağının’ önünde fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmediler.

KAMPÜSTE BAŞLADI TTSO’DA SONA ERDİ

Kampüste başlayan ve eski günlerin yad edildiği buluşma, 1986 yılı KTÜ Makine Mühendisliği mezunu olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi'yi ziyaretle son buldu. Mezunlar ziyarette Çelebi’nin çalışmaları hakkında kendisinden bilgi aldı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

ktu-makina-bolumu-1986-mezunlari-41-yil-sonra-kampuste-bulustu-1.jpg

ktu-makina-bolumu-1986-mezunlari-41-yil-sonra-kampuste-bulustu-2.jpg

ktu-makina-bolumu-1986-mezunlari-41-yil-sonra-kampuste-bulustu-3.jpg

ktu-makina-bolumu-1986-mezunlari-41-yil-sonra-kampuste-bulustu-4.jpg

ktu-makina-bolumu-1986-mezunlari-41-yil-sonra-kampuste-bulustu-5.jpg

ktu-makina-bolumu-1986-mezunlari-41-yil-sonra-kampuste-bulustu-6.jpg

ktu-makina-bolumu-1986-mezunlari-41-yil-sonra-kampuste-bulustu-7.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.