KTÜ'den Rize'ye Akademik Başarı Dileği

KTÜ'den Rize'ye Akademik Başarı Dileği
Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal'dan eski meslektaşı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a hayırlı olsun ziyareti...

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, 30 Mart seçimleri öncesi akademik kariyerine ara vererek Rize Belediye Başkanlığına aday olan ve akabinde Rize Belediye Başkanı seçilen eski meslektaşı Prof. Dr. Reşat Kasap'a yeni görevinde başarılar dilemek üzere ziyarette bulundu.

Rize Belediye Başkanlığına Prof. Dr. Reşat Kasap'ın seçilmesinin önemli olduğunu ve Başkan Kasap'ın Rize'ye önemli hizmetler edeceğini söyleyen Rektör Baykal, Başkan Kasap'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

ktu-rektoru-suleyman-baykaldan-rize-belediye-baskani-resat-kasapa-ziyaret.jpg

Rize'yi bir eğitim şehri yapmak için çaba sarf edeceklerini vurgulayan Başkan Kasap, "Üniversitelerle her zaman iletişim içerisinde olup projelerimizi de bu yönde geliştireceğiz. Değerli akademisyenlerimizden aldığımız görüşler bizim için yadsınamaz değere sahiptir. Rize şehri eğitim merkezi olabilir, bu yönde projeler geliştirip hayata koyacağız" dedi.