KTÜ’lü Öğrenciler Rize Belediye Meclis Toplantısında

KTÜ’lü Öğrenciler Rize Belediye Meclis Toplantısında
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden gelen öğrenciler Rize Belediye Meclisi Toplantısına katılarak gündem görüşmelerini takip etti.

Rize Belediyesi’nin Mayıs ayı meclis toplantısı bugün yapıldı. Toplantıya misafir olarak katılan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, imar ve gündem görüşmelerini yakından takip etti.

Belediye faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıya katılan üniversiteliler; Ömer Lütfü Ustalar, Mehmet Temizel, Ece Cansu Caner, Sinem Kaz ve Süleyman Tüfekçi, belediye meclisinin çalışmalarını meclis toplantısında inceleme şansı buldu.

ktu’lu-ogrenciler-rize-belediye-meclis-toplantisinda-1.jpg

Derslerde verilen teorik bilgileri belediye meclis toplantısında karşılaştırma şansı bulan üniversitelilere, meclis toplantısının ardından Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Burak Çakıroğlu ile Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Katibi Abdullah Oğuz Hut ve Belediye Meclis Üyesi Emine Aktaş tarafından Belediye Meclisinin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

ktu’lu-ogrenciler-rize-belediye-meclis-toplantisinda-53.jpg

ktu’lu-ogrenciler-rize-belediye-meclis-toplantisinda-2.jpg