Kuaför Kadir Dayanışma Gecesi

Kuaför Kadir Dayanışma Gecesi
Güzellik ve kuaför salonu (0464 214 94 32) hizmet sektörünün Rize’deki ismi Kuaför Kadir, 5.Kuaför Kadir Gecesinde yemekli baloda buluştu.

30 yıldır kuaförlük yapan ve son 12 yıldır Kadir ve Neriman Sarıhan tarafından Rize’de faaliyet gösteren, tecrübeli ve güleryüzlü personeliyle hizmet kalitesini her geçen gün artıran sektöründe Rize’de bir numara olan Kuaför Kadir, 5. Kuaför Kadir Gecesinde Dedeman Otelde personel aileleri ve il dışındaki kuaför dostlarıyla yemekli baloda bir araya geldi.

neriman-kadir-sarihan.jpg

kuafor-kadir-rize.jpg

Beş yıldır geleneksel hale getirdikleri 5.Kuaför Kadir Gecesinde konuşma yapan işyeri sahibi Kadir Sarıhan amaçlarının, personellerin birbirleriyle kaynaşıp, aile ortamını sürdürmek ve il dışındaki kuaför meslektaşlarımızla bir araya gelerek hem bir yıl boyunca yoğun iş temposunun yorgunluğunu üzerimizden atmak, hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, varsa sorunlarımıza çareler üretmek için bu geceyi tertip ettiklerini söyledi. Bu organizasyon her yıl kesintisiz devam edeceğini söyledi. Sarıhan davetlerini kırmayıp gelen tüm misafirlerine teşekkür etti.

neriman-saruhan.20150320120839.jpg

Rize’nin yetiştirdiği başarılı müzisyenlerden Sami Bilgin’in birbirinden değerli eşsiz şarkılarını seslendirdiği gecede, davetliler gönüllerince eğlenirken, horon ve halaylarla bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

memis-sarihan-2.jpg

memis-saruhan.jpg

koray-alboga.jpg

kuafor-kadir-(1).jpg

kuafor-kadir-(2).jpg

kuafor-kadir-(4).jpg

kuafor-kadir-(6).jpg

kuafor-kadir-(7).jpg

kuafor-kadir-(8).jpg

kuafor-kadir-(9).jpg

kuafor-kadir-(13).jpg

kuafor-kadir-(14).jpg

kuafor-kadir-(15).jpg

kuafor-kadir-(16).jpg

kuafor-kadir-(17).jpg

kuafor-kadir-(18).jpg

kuafor-kadir-(20).jpg

kadir-saruhan.jpg

kuafor-kadir-(21).jpg

kuafor-kadir-rr.jpg

sefer-akbulut.jpg