Kulp Kaymakamı Dülgeroğlu’nun Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Kulp Kaymakamı Dülgeroğlu’nun Okul Ziyaretleri Devam Ediyor
Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları ile birlikte, Atatürk İlkokulu'nda bulunan...

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları ile birlikte, Atatürk İlkokulu'nda bulunan özel eğitim sınıfını ziyarette bulundu.

Okul bünyesindeki orta düzeydeki zihinsel engelliler ile işitme engelliler sınıflarında ziyarette bulunup, özel eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencileri ile sohbet eden Dülgeroğlu, okul müdürü ve sınıf öğretmeninden bilgi aldı. Öğrencilerin en güzel şartlarda eğitimlerine devam etmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını, bu nedenle okulları dolaşarak eksiklikleri yerinde görüp gerekli çalışmaları yapmak istediklerini belirten Kaymakam Dülgeroğlu, "İşin bundan sonraki kısmı öğretmenlerimize kalıyor. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz de performanslarını ortaya koyarak Kulp'un eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağına inanıyorum" dedi.

Daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Dülgeroğlu, okuldan ayrıldı.

Kaynak:IHA