Külünkoğlu, Ölümünün 1. Yılında

Külünkoğlu, Ölümünün 1. Yılında
İşadamı Hasan Külünkoğlu, tam bir yıl önce bugün trafik kazasında vefat etmişti...

19 Nisan 2012 tarihinde Bingöl'de meydana gelen trafik kazasında vefat eden Rize’nin “en renkli ve sesli” simalarından Hasan Külünkoğlu, tam bir yıl önce yaşama veda etmişti. Külünkoğlu, kazadan bir gün sonra Rize'nin Çayeli ilçesi Büyükköy Beldesinde defnedilmişti.

53 yaşında geçen yıl vefat eden Hasan Külünkoğlu, 3 çocuk babası ve bilhassa yerel basın dostu olarak da biliniyordu. Külünkoğlu ayrıca uzun yıllar Ç.Rizespor Kulübünün Basın Sözcülüğünü de yapmıştı.

Müsiad ve Tümsiad Rize Şubesinin kurucu üyeleri arasında da yer alan Hasan Külünkoğlu, aynı zamanda da Çay TV Yönetim Kurulu Başkanlarından Cemal Külünkoğlu’nun ve Risiad Başkanı Mustafa Külünkoğlu'nun da ağabeyiydi.

Büyükköy Belediyesi Başkanlarından Cemal Cabir Külünkoğlu’nun en büyük oğlu olan Merhum Hasan Külünkoğlu’na ölümünün 1. yıldönümünde Allah’tan birkez daha “rahmet”, bBaşta saygıdeğer eşine, çocuklarına, kardeşlerine, babasına, annesine, tüm ailesine, sevenlerine ve yakınlarına da birkez daha “sabır ve başsağlığı” dileriz.

Haber: Selim Denizalp

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Hasan Külünkoğlu Vefat Etti !..

Külünkoğlu Ne Zaman Nerede Defnedilecek?

Dualar Külünkoğlu İçin Yapıldı