Kupa Başkanın Ellerinde!

Kupa Başkanın Ellerinde!
Erzurum'da düzenlenen Türkiye Gençler ve Büyükler Rafting Şampiyonasında Türkiye Birinciliğini kazanan Rize Belediyesi Spor Kulübü raftingçileri kazandıkları kupayla Başkan Bakırcı'yı makamında ziyaret etti.

Erzurum'da düzenlenen Türkiye Gençler ve Büyükler Rafting Şampiyonası genç erkekler genel klasmanında Türkiye Birinciliğini elde eden Rize Belediyesi Spor Kulübü raftingçileri kazandıkları kupayla Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı makamında ziyaret etti.

Erzurum ili Uzundere ilçesi Tortum Çayında Rafting Federasyonunun düzenlemiş olduğu Rafting Şampiyonasına katılan Rize Belediyespor Rafting takımı sporcuları göstermiş oldukları performansla kendi klasmanlarında açık ara birinci olarak kupayı almaya hak kazandıl.  Elde ettikleri dereceyle başarılı bir yarışma çıkartarak Rize’yi en güzel şekilde temsil eden sporcular, kupayı Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya getirdiler.

rize-belediyesi-rafting-takimindan-halil-bakirciya-ziyaret-1.jpg

rize-belediyesi-rafting-takimindan-halil-bakirciya-ziyaret-2.jpg

Rafting sporcularını tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Başkan Bakırcı sporcuların heyecanına ortak olurken yapmış olduğu açıklamada; "Erzurum’un Uzundere ilçesi Tortum Çayında düzenlenen şampiyonada ilimizi başarıyla temsil eden ve derece kazanan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu vesileyle aynı yarışmalarda birinci gelen belediye rafting takımı sporcularımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Amacımız, Türkiye'de raftingi turizmle birleştirip, hem bu sporu hem de yöremizi tanıtmak . Aynı zamanda diğer spor dallarında olduğu gibi raftingte de ülkemizi uluslar arası müsabakalarda iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

rize-belediyesi-rafting-takimindan-halil-bakirciya-ziyaret-4.jpg

rize-belediyesi-rafting-takimindan-halil-bakirciya-ziyaret-3.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Erzurum'da Rize Fırtınası Esti