Kurallara uyan kuş ve uymayan sürücüler! - VİDEO

Kurallara uyan kuş ve uymayan sürücüler! - VİDEO
Adana'da trafik kurallarına uymayan sürücülerin neden olduğu kazalar Mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kentlerin çeşitli noktalarına Mobese kameralarının yerleştirilmesiyle birlikte sürücülerin trafik kurallarına uymadığı için sebep oldukları trafik kazaları saniye saniye görüntülenmeye başladı.

Adana'da da Mobese kameraları trafik kurallarına uymayan çok sayıda sürücünün nasıl kaza yaptığı saniye saniye görüntüledi. Bunlardan ilki Abidinpaşa Caddesi'nde meydana geldi. İki ters yönden gelen araç Abidinpaşa Caddesi'nde kafa kafaya kaza yapınca kavşakta duran bir taksi şoförü ölümden döndü. Birbirine çarpan araçlar savrularak taksiye doğru gidince taksici kaçarak canını zor kurtardı.

Bir başka kazada ise Dağlıoğlu Mahallesi'nde bir motosiklet sürücüsü ile kamyonet sürücüsünün çarpışması saniye saniye görüntülendi.

Gündoğdu Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durmadan geçmek isteyen bir otomobil ile minibüs kaza yaptı. Hastaneler Kavşağı'nda ise bisikletli bir sürücü kırmızı ışıkta durmayarak kavşaktan geçmeye çalışırken hızla gelen bir aracın çarpması sonucu orta refüje savrularak yaralandı.
Mısır Çarşısı'nda da motosiklet ile hızla giden iki kişi karşı şeride geçince otomobile çarparak takla atıp yere düştü.

Öğretmenler Bulvar'ında ise kırmızı ışıkta durmayan sürücülerin kaza yapması sonucu araçlar yolda savruldu. Kaza yapan aracın içinden 4 kişinin çıkması ise görenleri şaşırttı.

Saydam Caddesi'nde ise akşam saatlerinde yoldan geçen 4 kişi tam kaldırıma çıkmak üzereyken, hızla gelen iki araç çarpışarak bu kişilerin üzerine savruldu. Ancak kaçmayan 4 kişi araçtan fırlayan lastiğin üzerlerine doğru gelince panik yaşadı.

Sürücüler trafik kurallarına uymadığı için kaza yaparken bir kumrunun Sular Kavşağı'nda kırmızı ışıkta vatandaşlarla birlikte kurallara uyarak yaya geçidini kullanması dikkat çekti. Kumru, insanların arasında yaya geçidini adımlarken, bir motosikletin üzerine doğru gelmesi nedeniyle geri dönmeye çalıştı.

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ise kazaların trafik kurallarına uyulmadığı için meydana geldiğini, Mobese ile kurallara uymayanların tespit edilerek ceza kesildiğini kaydetti.