Kur'an Bülbülleri Rize'de Kur'an Ziyafeti Sunacak

Kur'an Bülbülleri Rize'de Kur'an Ziyafeti Sunacak
Dünya ve Türkiye'nin önde gelen hafızları Kur'an Bülbülleri Muhammedi Buhayri, Abdülkadir Şehitoğlu ve Halim Garip'ten Rize'de kaçırılmayacak Kur'an ziyafeti.

İbrahim Sadri şiir dinletisi ile ünlü sanatçıyı bu akşam hayranlarıyla buluşturacak olan Rize Belediyesi, Ramazan etkinliklerinin finalini yarın (Pazartesi günü) muhteşem bir programla Kur’an-ı Kerim ziyafetiyle sonlandıracak.

Bu yılki Ramazan Etkinlikleri içerisinde 13 farklı programa yer veren Rize Belediyesi, Ramazan Etkinliklerine muhteşem bir finalle son verecek. Rize Belediyesi bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Ramazan Etkinliklerini yarın akşam (Pazartesi) ünlü hafızların katılacağı ve okuyacakları Kur’an-ı Kerim ziyafetiyle tamamlayacak. ,

Dünyaca Ünlü Mısırlı Hafız Muhammedi Buhayri, Türkiye ve Dünya genelinde katıldığı birçok Kur’an Ziyafeti yarışmalarında ödül alan Tasavvuf Müziğinin önde gelen ismi Kur’an Bülbülü Abdülkadir Şehitoğlu ve Rize Müftü Yusuf Karali Diyanet Eğitim Merkezi Hafızlarından Halim Garip tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde pazartesi günü akşamı Rizelilere Kur’an-ı Kerim Ziyafeti sunulacak.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük Salonda Pazartesi günü saat: 21.00’da başlayacak Kur’an Ziyafeti ÜCRETSİZ olup aynı zamanda İsmail Kahraman Kültür Merkezi’ndeki Küçük Salon vatandaşların programı takip edebilmeleri için açılacak ve vatandaşlar tarafından sinevizyondan programın takip edilmesinin sağlanacağı öğrenildi.