Kur'an kurslarında yeni dönem 18 Eylül’de başlayacak

Kur'an kurslarında yeni dönem 18 Eylül’de başlayacak
Rize İl Müftülüğü, Kur'an kurslarında 2023-24 eğitim-öğretim döneminin 18 Eylül 2023’te başlayıp 2 Haziran 2024'te sona ereceğini bildirdi.

Rize İl Müftülüğünce yapılan açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığının Kur'an kurslarında yeni döneme ilişkin uygulama esaslarını belirlediği ifade edilerek, Başkanlık tarafından 81 il müftülüğüne gönderilen "2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kur'an Kursları Uygulama Esasları" başlıklı yazıda, eğitim-öğretim döneminin 18 Eylül'de başlayacağının belirtildiği kaydedildi.

"Gönüllere Dokun" temasıyla bu yılki eğitim öğretimin başlayacağı kurslara çocuk, genç, yetişkin ve engelli olmak üzere Kur'an öğrenmek isteyen tüm vatandaşların kayıt yaptırabilecekleri kaydedilen açıklamada, “Uzaktan eğitim imkânın da sunulduğu kurslara kayıtlar ise yüz yüze eğitimler için il ilçe müftülükleri ile Kur'an kurslarına uzaktan eğitim için ise http://www.diyanet.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecek.

4-6 Yaş Kur'an kursları

Başkanlığın prestij projelerinden biri olan 4-6 Yaş Kur'an kurslarında eğitimler ise 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak.

Kur'an kurslarında eğitim öğretim dönemi 2 Haziran 2024'te sona erecek.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum