Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
TÜMSİAD Rize Şubesi ve Rize Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (RÜSEM) ortaklığıyla düzenlenen eğitim programında sertifika töreni yapıldı.

TÜMSİAD Rize Şubesi ve Rize Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (RÜSEM) ile ortaklaşa düzenlenen Avrupa Birliğine Uyum ve Sertifikalı eğitim programının tamamlanması dolayısıyla düzenlenen törende kursiyerlere sertifikaları verildi. Başkan Fil, törende eğitimleri veren akademik kadroda yer alan Prof. Dr. Osman  Karamustafa'ya plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

50 Kursiyerin eğitim aldığı kurs sonunda düzenlenen sertifika törenine TÜMSİAD Rize Şubesi Başkanı Abdülbaki Fil, Yönetim Kurulu Üyeleri, üyeler, girişimci gençler ve sertifika alan kursiyerler katıldı.

TÜMSİAD Rize Şubesinin konferans salonunda 1 ay boyunca devam eden eğitimler de Avrupa birliğine uyum, Ekonomi, Liderlik ve Takım Kurma, Niş Pazar Stratejileri, Proje Döngüsü (PCM) Eğitimleri verildi.

TÜMSİAD Rize Şubesi Başkanı Abdulbaki Fil, yaptığı açıklamada; "Bugün bilginin çok hızlı üretildiği ve kısa bir süre içerisinde güncelliğini yitirdiği bir çağda yaşamaktayız. Kuruluşların stratejilerini ve hedeflerini doğru bir şekilde belirleyebilmesi, bilginin en iyi şekilde kullanılmalarına bağlıdır." dedi.

avrupa-birligine-uyum-ve-sertifikali-egitim-programi-sertifika-toreni-rize-1.jpg

Başkan Fil ayrıca, günümüzde bilginin başlı başına bir  ekonomik değer haline dönüşerek işletmelerimizin ihtiyaçları olan bilgiye erişim noktalarını mümkün ve sürekli kılmak için bu tip eğitim programların devam edeceğini ve önümüzdeki yılın ilk dönemi içerisinde TÜMSİAD Rize Şubesi bünyesinde girişimcilik eğitimi verileceğini kaydetti.

Eğitimleri veren akademik kadroda Prof. Dr. Osman Karamustafa, Yrd. Doç. Dr. Sadettin Gültekin, Öğr. Görevlisi Mehmet Bakır, Öğr. Görevlisi  Ahmet Tan, TÜMSİAD Rize Şubesi Genel Sekreteri Yasin Şimşek yer aldı.

avrupa-birligine-uyum-ve-sertifikali-egitim-programi-sertifika-toreni-rize-12.20111224204021.jpg

avrupa-birligine-uyum-ve-sertifikali-egitim-programi-sertifika-toreni-rize-2.jpg

avrupa-birligine-uyum-ve-sertifikali-egitim-programi-sertifika-toreni-rize-3.jpg

avrupa-birligine-uyum-ve-sertifikali-egitim-programi-sertifika-toreni-rize-4.jpg

avrupa-birligine-uyum-ve-sertifikali-egitim-programi-sertifika-toreni-rize-5.jpg

avrupa-birligine-uyum-ve-sertifikali-egitim-programi-sertifika-toreni-rize-6.jpg

avrupa-birligine-uyum-ve-sertifikali-egitim-programi-sertifika-toreni-rize-9.jpg

avrupa-birligine-uyum-ve-sertifikali-egitim-programi-sertifika-toreni-rize-10.jpg