Kursiyerler Uzungöl'de Stres Attı

Kursiyerler Uzungöl'de Stres Attı
RİSİAD, Rize İşkur İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği meslek edindirme kursları kapsamında açılan Bilgisayarlı Muhasebe Kursu kursiyerleriyle Uzungöl’de stres attı.

Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD) Türkiye İş Kurumu Rize İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği meslek edindirme kursları kapsamında açılan Bilgisayarlı Muhasebe kursu kursiyerleriyle Uzungöl’e gezi düzenledi.

4.20101108155151..jpg

Kursiyerler aileleri ile geziye katılırken, havanın da güzel olması dolayısıyla güzel bir hafta sonu geçirildi. Sonbaharın bütün renklerinin görüldüğü Uzungöl doğal güzelliği ile görenleri büyülerken, geziye katılanları da kendine hayran bıraktı. Geziye katılan kursiyerler piknik yaptıktan sonra şelaleleri gezip, göl manzarası etrafında dolaşarak bol bol fotoğraf çektirdiler.

RİSİAD Genel Sekreteri ve Proje Koordinatörü Vedat Durmaz gezinin çok verimli geçtiğini söylerken, kursiyerler ile daha yakından tanışma ve kaynaşma imkânı sağlandığını ve güneşli bir havada güzel bir hafta sonu gerçekleştirdiklerini ifade etti.

3.20101108155205..jpg

Proje Koordinatörü Durmaz “Muhasebe elemanına çok ihtiyaç var. İş Kur ile bu projeyi gerçekleştirmemizin çok isabetli olduğunu düşünüyorum. İş Kur bu kursları iş gücü yetiştirmek ve piyasaya yetişmiş elaman sunmak için yapıyor. Belki süreleri bazı kursların kısa oluyor ama yine de önemli derecede yol kat ediliyor. Ve kurs sonrasında eleman ihtiyacı olan işadamlarımız bunları değerlendirerek, işe alıyor. Yeter ki bu tür kurslara katılan kursiyerler bu süre içersinde kendini göstersin, çalışmaya istekli ve işi öğrenme gayreti içersinde olsun” dedi.