Kurtlar Vadisi hayranlarına müjde! Artık o kanalda yayınlanacak

Kurtlar Vadisi hayranlarına müjde! Artık o kanalda yayınlanacak
Kurtlar Vadisi'nin bundan böyle TRT'de yayınlanacağı iddia edildi.

TRT 1 artık son aşamasına geldiği büyük sürprizini açıklıyor. Ekranlardan uzunca bir süre ayrı kalan dizinin anlaşmaları tamamlandı. Kurtlar Vadisi çok yakında TRT 1'de.
Hbaer24.com'da yer alan iddiaya göde; TRT 1 artık son aşamasına geldiği büyük sürprizini açıklıyor. Ekranlardan uzunca bir süre ayrı kalan dizi sinema filmi anlaşmaları tamamlandı. Kurtlar Vadisi çok yakında TRT 1'de. 

Bu sezon yayınlanacak kanal bulamayan veya anlaşamayan Kurtlar Vadisi ekibi, TRT 1 ile her konuda anlaştı. Tüm sinema filmi hakları ve dizi hakları TRT 1'e geçiyor. Kurtlar Vadisi Pusu gelecek sezon için TRT 1'le anlaştı. Tüm sinema filmleri de kanala verildi. 

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN DE TRT 1'DE

Kurtlar Vadisi hayranları uzunca bir süre sonra dün akşam Filistin filmini TRT 1'de görünce heyacanlandı. Biz de araştırmalarımızda TRT ile Pana Film arasında yakınlaşmayı fark ettik. Gelecek sezon Kurtlar Vadisi Pusu kaldığı yerden devam edecek. Ayrıca Kurtlar Vadisi Darbe filmi çekilecek ve bunun da hakları TRT'ye verilecek. Tüm dizi hayranları gelecek sezon yine Perşembe günleri dizisine kavuşacak. 

Kaynak:Yeni Akit