Kurtlar Vadisi Pusu 72.Bölüm (VİDEO)

Kurtlar Vadisi Pusu 72.Bölüm (VİDEO)
Kurtlar Vadisi Pusu, 2 haftalık aradan sonra 3 Aralık'ta 72. son bölümü ile yeniden ekranlara gelecek, işte Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü olan 72. bölüm fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu, 2 haftalık aradan sonra 3 Aralık'ta 72. son bölümü ile yeniden ekranlara gelecek, Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu haftaki son bölümü izleyiciyi iyne ekrana bağlayacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü olan 72. bölüm fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu, Kurban Bayramı'ndan dolayı bu hafta yayımlanmadı. Dizinin son 1 ayda 2 bölümünün yayımlanması ise izleyicilerini kızdırmışa benziyor. Forumlarda ve Kurtlar Vadisi Pusu için oluşturulan fan sayfalarında, bu gecikmeli bölümler hayranlarını kızdırıyor.

Ancak Kurtlar Vadisi Pusu, 3 Aralık'ta 72. yeni bölümü ile yeniden Star Tv ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayımlanan son bölümünün finali ise Ebru'nun öldürülen babası hakkında Polat'a, "Hangisi öldürdü? Memati mi, Abdulhey mi?" diye sorması ile son bulmuştu.

pusu-1.jpg

72. Bölümde ise Polat, Gladio'nun yönlendiren adamı Aron Feller'in izini buluyor. Polat'ın Aron Feller'in izini nasıl bulduğunu, 72. bölümden öğreneceğiz.

pusu-2.jpg

72. BÖLÜMÜN SORULARLA KISA ÖZETİ

Ayrıca Kurtlar Vadisi Pusu 72. Bölümde Davut Tataroğlu, Yıldız'a tokat atıyor. Yıldız en son, Yakışıklı'nın yerini Polat Alemdar'a söylemişti. Yeni bölümde ayrıca sahneye yeniden Cevat Akarsu çıkıyor. Hastanedeki 2 kişiyi yakan ve değişik imajı ile yeniden ekranlara dönen Cevat, Memati'yi yakma planını gerçekleştirebilecek mi?

pusu-3.jpg

İskender Büyük hapishanede mi kalacak, ifade mi verecek yoksa kaçacak mı? Abdulhey'i bekleyen büyük sürpriz ne? Bu soruların cevaplarını, 72. Bölümde 3 Aralık Perşembe akşamı öğreneceğiz.

pusu-4.jpg

Ayrıca Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayımlanacak olan yeni bölümde, Galatasaray-Panathinaikos maçı yayınından dolayı özet de yayınlanmayacak...

 pusu-5.jpg