Kurtlar Vadisi Pusu 81. bölüm ertelendi!

Kurtlar Vadisi Pusu 81. bölüm ertelendi!
Kurtlar Vadisi Pusu 81. bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Kurtlar Vadisi Pusu 81. bölümü merekla bekleyenleri üzücü bir haberimiz var, Perşembe günü yayınlanması gereken Kurtlar Vadisi Pusu UEFA maçları dolayısı ile 25 Şubat'a ertelendi.

Alınan bilgiye göre Star Tv'nin Perşembe akşamları yayınladığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu hafta UEFA Maçına denk gelmesi dolayısı ile yayınlanmayacak.

18 Şubat Perşembe günü yayınlanması gereken Kurtlar Vaidi Pusu 81. bölümü 25 Şubat akşamı izleyicisi ile buluşacak. Perşembe gecesi yayınlanacak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UFEA maçları dolayısı ile Kurtlar Vadisi Pusu dizisi önümüzdeki haftaya ertelendi.

Peki geçen hafta neler olmuştu?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 80. bölümünde, Müsteşar Ünsal Kemal'in de Aron Feller'in adamı olduğu belli oldu. Abdulhey ise, geçen hafta Türk ajanı öldürdükten sonra, İstihbarat Başkanı'nı rehin alıp, camdan atlayarak ve Polat'ın da yardımı sayesinde istihbarat binasından kurtuldu.

Şeref Zazaoğlu ise, evinin etrafına mayın döşetmesine rağmen, Polat'ın elinden kurtulamadı. Polat, gece baskını düzenlemeden önce gündüz, Zaza'nın mekanını basmaya gitti ancak Zaza, çocukları kullanınca Polat, geri çekilmek zorunda kaldı. Gece yarısı ise Polat, Zaza'nın yatakodasına girdi ve Zaza'ya bir şart sundu. Polat, Zaza'nın sağ kolu Cevher'e, İskender'in yanına gitmesini ve Abdulhey'i getirmesini söyledi. Abdulhey gelmezse, adamları ile birlikte Zaza'yı öldüreceğini söyleyen Polat'ı ise finalde bir sürpriz bekliyordu.

Abdulhey, yine İskender'in emri ile teslim oldu ancak Polat'ı bıçakladı. Memati de Abdulhey'e 1 el ateş etti ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun 80. bölümü sona erdi.

Bölümün komik sahnesi ise, Tuncay Bey ile Deli Hüsnü'nün yeniden Memati'den Gülendam'ı isteme sahneleri oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu böylelikle son 3 bölüm finalini de Abdulhey ile yapmış oldu.