Kütahya'dan Rize'ye Deprem Teşekkürü

Kütahya'dan Rize'ye Deprem Teşekkürü
Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nu ziyaret etti. Vali Çiftçi, Kütahya'nın Simav ilçesinde 19 Mayıs'ta meydana gelen depremde iki çay tırını bölgeye gönderen Sütlüoğlu'na teşekkür etti.

Çiftçi, Sütlüoğlu ile ÇAYKUR deneme bahçelerinde incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, Rize'ye en başta Sütlüoğlu'na yeni görevinde başarılar dilemek için geldiğini anlatarak, ''Sütlüoğlu Ardeşen'de Belediye başkanlığı yaparken ben de kaymakamlık olarak görev yapıyordum. Eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Hem hayırlı olsun, hem de Allah utandırmasın dileğiyle eskimeyen bir dostu ziyaret ettik'' dedi.

1.20110712220916..jpg

Geliş nedenleri arasında İl Genel Meclis üyelerinin bilgi, görgü ve becerilerini artırmak, Rize'de neler yapılıyor olduğunu görmek olduğunu da ifade eden Çiftçi, ''Bilindiği gibi 19 Mayıs'ta Simav depremi oldu. Sayın Genel Müdürümüz iki çay tırını Simav'a çadır kente gönderdi. Oradaki depremzede vatandaşlarımıza bir aydan fazla süre her gün çay verdiler. Ayrıca buradaki mekanlar gibi mekanlar oluşturdular. Gelişimin bir amacı da Genel Müdürümüze ve personeline teşekkür etmek. Bizleri yalnız bırakmadılar. Onlar adına teşekkür ediyorum'' dedi.

Sütlüoğlu ise, ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu dile getirerek, ''Bizim hukukumuz oldukça eski. Ardeşen'de birlikte çok güzel çalışmalarımız oldu. Ekip çalışması örnekleri sergiledik' dedi.

Kütahya'ya vali olduktan sonra pek çok olayın yaşandığını kaydeden Sütlüoğlu, ''Siyanür olayını deprem olayı takip etti. Zor olaylar yaşadılar, ama büyük bir beceri ile bu olayların altından rahatlıkla kalktılar. Biz de sıkıntılı günlerinde Simavlı kardeşlerimize gönüllerini ısıtacak bir bardak çay vermek istedik. Sayın Valimizin davetine memnuniyetle koştuk. Simav ve Kütahya ile Rize arasında bir gönül köprüsü kuruldu. Bölgeden çok teşekkürler aldık. Son derece vefalı insanlar'' diye konuştu.

2.20110712220934..jpg