Kuzeyin Gençleri Güneyin Yollarında

Kuzeyin Gençleri Güneyin Yollarında
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kurulu, Elazığ’da düzenlenen Genç MÜSİAD 32. Genel İdare Kurulu’na katıldı.

Genç MÜSİAD Elazığ şubesi ev sahipliğinde, tüm Genç MÜSİAD şubelerinin katılımıyla gerçekleşen programda üç aylık değerlendirme sonuçlarına göre başarılı olan ilk beş şubeye MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak tarafından plaket takdim edildi. 32. Genel İdare Kurulu sonrasında katılımcılarla Keban ve Harput Gezisi düzenlendi.

rize-genc-musiad-elazigda-(1).jpg

Genç MÜSİAD Rize yönetim kurulu ve üyeleri ‘Kuzeyin Gençleri Güneyin Yolunda’ sloganıyla çıktıkları yolculukta Elazığ programının ardından Genç MÜSİAD Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Malatya  şubelerini ziyaret etti. Ziyaret ettikleri illerdeki Genç MÜSİAD üyeleriyle bir araya gelerek ilin ticari faaliyetleri, sektörleri hakkında bilgi aldılar, tarihi ve kültürel yerlerini gezdiler.

Programla ilgili açıklama yapan Genç MÜSİAD Rize Başkanı Esra Alemdaroğlu, ‘Yönetim kurulu ve üyelerimizden oluşan yedi kişilik bir ekiple ‘Kuzeyin Gençleri Güneyin Yolunda’ diyerek ilk olarak Elazığ şubesi ev sahipliğinde düzenlenen 32. Genel İdare Kurulu’nda Türkiye’nin dört bir yanından gelen Genç MÜSİAD şubeleriyle buluştuk. Rize’ye dönmeden önce çevre illerdeki şubeleri ziyaret etmek, illeri tanımak istedik. Bu amaçla Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Malatya Genç MÜSİAD şube başkanlarımız ve üyeleriyle bir araya gelerek hem ticari hem kültürel anlamda paylaşımlarda bulunduk.

rize-genc-musiad-elazigda-(5).jpg

Misafirperverlikleri ve ilgileri için tüm şube başkanlarımıza ve üyelerine teşekkür ederiz.’ diyerek kardeşlik ve dostluğun pekiştiği, kültürel değerlerin paylaşıldığı, ticari anlamda yeni fikirlerin projelerin şekillendiği ziyaret programlarıyla iller arasında yeni bağlar kurulduğunu ve ilerleyen tarihlerde diğer bölgelerdeki şubeler için de ziyaret programı planladıklarını belirtti.

rize-genc-musiad-elazigda-(2).jpg

rize-genc-musiad-elazigda-(3).jpg

rize-genc-musiad-elazigda-(4).jpg

rize-genc-musiad-elazigda-(6).jpg