Kweuke, Galibiyeti Getirdi, Gözyaşlarını Tutamadı!

Kweuke, Galibiyeti Getirdi, Gözyaşlarını Tutamadı!
Rizespor, Gençlerbirliği önünde uzatma dakikalarında Kweuke'nin golüyle 3 puana uzandı. Teknik Direktör Hikmet Karaman ile penaltı atışı öncesi tartışan Kweuke, galibiyet golünden sonra gözyaşlarını tutamadı.

Spor Toto Süper Ligde 1. haftanın kapanış maçında Ankara'da oynanan Gençlerbirliği - Rizespor karşılaşması Rizespor'un kazandığı penaltı atışı öncesi yaşananlar dolayısıyla futbol tarihine geçti.

Karşılaşmanın 87. dakikasında Gençlerbirliği 2-1 önde iken kazanılan penaltıyı Kweuke'nin ısrarla atmak istemesine tepki gösteren Hikmet Karaman, Kweuke'yi engelleyemeyince golcü futbolcu penaltı atışını kullandı ve karşılaşmada beraberliği sağladı. Gol sevincisi yaşayan Kweuke, Hikmet Karaman'a el işaretleri yaparken Karaman'ın da tepkisi yine sert oldu ve futbolcusuna sonra görüşeceğiz işaretinde bulundu.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında mükemmel bir gole imza atarak Yeşil Mavililere galibiyeti getirne Kweuke, gol sevincini taraftarlarla paylaştı. Bu sırada Kweuke'nin gözyaşlarına boğulduğu ekranlara yansıdı.

İşte o görüntüler:

kweukenin-gozyaslari.jpg