Lazio'nun Hocasının Umudu 2. Maç

Lazio'nun Hocasının Umudu 2. Maç
Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, İtalya'daki maçta sonucu tersine çevirebileceklerine inanıyor.

Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, İtalya'daki ikinci maçta daha agresif ve daha atak bir takım oyunuyla sonucu tersine çevirebileceklerini söyledi.

"İNANCIM TAM"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Petkovic, "Takım olarak iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Akıllı ve disipinli bir şekilde çalıştık. Bazı zorluklar yaşattık rakibimize. Bazı girişimlerimiz oldu. Rakip takım, sahip olduğu taraftarlar çok daha güçlü hale geldi. Bir sonraki maç için inancım tam. Hala yarışı bırakmadık, bunu sonuna kadar zorlayacağız." şeklinde konuştu.

"ELLE OYNAMANIN KARŞILIĞINI ÖDEDİK"

Petkovic, Onazi'nin gördüğü kırmızı kartın büyük şanssızlık olduğunu belirterek, "Radu elle oynadı, ama biz de bunun karşılığını ödedik. İkinci gol de önlenebilir bir goldü. Ama oyunculara güvenim tam, bu sonucun karşılığını vereceklerine inancım tam." ifadelerini kullandı.

"İKİ HATA YAPTIK"

Fenerbahçe'nin bu kadar iyi oynadığını görmediğini de aktaran Petkovic, "11 kişiyken de 10 kişiyken de net pozisyonları oldu. Fenerbahçe'yi tanıyorduk taraftarlarıyla birlikte güçlü bir şekilde cevap verdi. Büyük bir baskı kurdular. Her şey normal gitseydi yenilgi yaşamayacaktık, böyle düşünüyorum. İki hata yaptık, kırmızı kart ve ikinci gol ikinci hatamız oldu." diye konuştu.

"KENDİ EVİMİZDE ZORLAYACAĞIZ"

Petkovic, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmiyoruz. Bir sonraki oyun bizim çok önemli, bir de derbimiz var. Zorlu mücadelelerden geçecek oyuncularım. Bu akşam biraz baskı altında olduk ama kendi evimizde Fenerbahçe'yi zorlayabiliriz, ama 11 kişi takım oyunu daha agresif daha atak oyunu biraz da şansla birlikte bunun sonucunu tersine çevirebiliriz."